Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Erre miért nem gondolnak az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akszidentális Errőr kérdése:

Erre miért nem gondolnak az ilyen emberek? Bővebben lent.

Figyelt kérdés

Nem egy olyan kérdést láttam már, ami arról szólt, hogy az illető "ronda" lányokkal ismerkedne, mert nekik kisebbek az igényeik.

Mégis milyen kapcsolatot vár olyasvalakitől, aki úgy áll hozzá, hogy ő ronda, és mégis mit gondolhat magáról, ha ehhez még azt társítja, hogy kicsik legyenek a partner igényei? Milyen párt alkotnának? Egy lány, aki rondának tartja magát, és egy fiú, aki úgy gondolja, hogy ez így jó, mert egy ilyen lány szinte bárkinek örül.

Miért nem gondolnak bele abba, hogy a párkapcsolat nem feltétlenül jobb a magánynál. Egy párkapcsolat valamilyen szinten a szabadság megcsorbulása. Ez csúnya szó, de gondoljatok bele: időt kell tölteni a másikkal, törődni kell a másik érzéseivel... Valamilyen szinten felelősséggel tartozunk a másikért. Ez egy olyan emberrel jó, akivel az idő és a törődés nem minősül áldozatnak, mert szeretünk vele lenni, érdekel minket, jó együtt stb. Szóval szerintem aki úgy jön össze valakivel, hogy azt rondának tartja, vagy őt tartják rondának, de gondolja legalább valaki elfogadja, az csak a saját és "párja" idejét rabolja. Elveszik egymástól az esélyt, hogy ráakadjanak egy olyan személyre, aki tényleg értékelné őket.

2013. júl. 8. 17:55
 1/4 anonim ***** válasza:
Mert buták.
2013. júl. 8. 17:58
 2/4 anonim ***** válasza:
52%

ezt régebben én is így gondoltam, amíg egyszer csak nem voltam túl hosszú ideig egyedül.

akkor ráébredtem, hogy az embernek nagyon erős fizikai szükséglete az érintés. teljesen ki lehet készülni lelkileg a fizikai érintés hiánya miatt.

hidd el, nem jó érzés. megértem, ha valakinek kell legalább egy ideig, hogy szinte akárkivel, de együtt legyen.

2013. júl. 8. 18:00
 3/4 anonim ***** válasza:

Azért, mert az ilyen emberek érzelmileg fejletlenek, valamint betegesen dependensek, önállótlanok, valamint még saját magukat sem tisztelik, nemhogy a másik embert.

Szánalmas.

2013. júl. 8. 18:51
 4/4 anonim ***** válasza:
nekem még sosem votl barátnőm, mert a lányok rondának tartanak, de már nagoyn hiányzik, hogy megölelhessek, megcsókolhassak és jól megdughassak egy lányt, ezt sajnos sokan nem tudják átérezni, mert jóképűek és bármelyik nap felszednek egy lányt.
2013. júl. 28. 21:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!