Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha nálam hagyja a fogkeféjét...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha nálam hagyja a fogkeféjét az már valami?

Figyelt kérdés
Tudom elég idióta kérdés, de sokan azt mondják, ha egy fiú a lány lakásán hagyja a fogkeféjét az már jelent valamit...de most komolyan. Fiúk, ebben van igazság?
2009. okt. 17. 18:53
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Igen, az már valami. Feledékenység.

Amúgy ha másért nem is, de a fogkeféért visszamegy ;-)

2009. okt. 17. 18:56
 2/8 A kérdező kommentje:
:D Nem véletlen volt. Megkérdezte. :D
2009. okt. 17. 18:56
 3/8 anonim ***** válasza:
94%
Igen, az már valami.
2009. okt. 17. 19:09
 4/8 anonim ***** válasza:
Otthagyta a fogkeféjét? Ez igen... nem semmi, az biztos!
2009. okt. 17. 20:09
 5/8 anonim ***** válasza:
Ott hagyta a fogkeféjét, és pont. Nem kell még az esküvőt tervezned, pláne, ha egyéjszakás kaland után maradt ott az a fogkefe.
2009. okt. 17. 20:19
 6/8 A kérdező kommentje:

Dehogy tervezek esküvőt! :D

Másfél éve vagyunk együtt...hellyel-közzel. Ő 27 lesz, elég komolytalan...arra gondolok, hogy lehetséges, hogy kezd benőni a feje lágya...bár mindezt egy fogkefe itt hagyásából nehéz megállapítani. A kérdés onnan jött, hogy sok nő azt vallja, hogyha a pasidnak már van fogkeféje a lakásodban, ott már "baj" van....Aztán hogy ez honnan jött?...

Köszi aki válaszolt, meg annak is aki kiröhögött...valahol megértem azt is. :)

2009. okt. 17. 20:44
 7/8 anonim ***** válasza:

hoppá :O tegnap egy bnőmnél aludtam és ottfelejtettem a fogkefémet.. fúú baj van :s

viccet félretéve. sztem nem jelent semmit

2009. okt. 17. 21:15
 8/8 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező!

Milyen "bajra" céloztál a 6. hozzászólásodban? Csak mert velem is megtörtént nemrég ugyanez a dolog és most, olvasva a kommentedet, kezdek aggódni...

2018. máj. 15. 11:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!