Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Helyre jöhetnek még a dolgok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Helyre jöhetnek még a dolgok közöttünk?

Figyelt kérdés
5 hete nem beszélünk egymással és nem is találkoztunk,mert valamiért megharagudott.Később az volt a főbb indok h én megcsaltam őt és ő ebben biztos,még akkor is ha ez nem gy van.Ezt nem tudom bebizonyítani sehogy sem.Megbeszéltük h majd megbeszéljük ezt,de szerintem húzza halasztja,mert ha akarta volna akkor rég szakíthattunk volna könnyen és gyorsan.Tegnap írtam neki h abbahagyom a tabi szedését,amit az ő kedvéért kezdtem szedni.Ebből lett egy kissebb beszélgetés,de leginkább abból h milyen jó a szex együtt,amire át is hívott.Gondolom lesz egy beszélgetés is ebből, mert egész éjjel ott leszek.Vajon alakulhat ez még jól is és rendbe jöhet minden?! :S
2013. júl. 8. 09:22
 1/2 anonim ***** válasza:
Nagyon ismerős szitu. Előbb beszéld meg vele, és ha minden jól alakul, akkor feküdj le csak vele!!! Ne legyél az "ingyen kvája" (bocsi). Csak abban az esetben, ha már Te sem érzel semmit, és a csak szex megfelelne. Ismerősöm beleesett ebbe a csapdába.
2013. júl. 8. 09:31
 2/2 A kérdező kommentje:
Igázából még érzek iránta,de ez legfőképp akkor fog kiderülni h mennyire ha találkozunk újra.At nem mondom h most nem esne jól ha lefeküdnénk,de ha úgy látom h csak arra kellek már neki akkor hagyom az egészet.Csak egyet nem értek.Miért nem akart még szakítani velem?
2013. júl. 8. 09:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!