Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan jöhetnék rá mit érez?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan jöhetnék rá mit érez?

Figyelt kérdés
A legjobb fiúbarátom nekem sokkal több mint barát már amióta ismerem, és állítólag ő is így érez:) De tudom hogy sehogy sem merné bevallani..Részben azért is mert szerintem ő biztosra gondolja hogy én nem érzek iránta többet mint barátság..Régebben egyszer megtudta hogy szeretem. Akkor ( ez később kiderült)neki is tetszettem. És nem csinált semmit. Nem lépett. És fogalmam sincs miért:s Folyamatosan burkolt szerelmi vallomásokat kapok tőle. De egyértelműen sosem mondaná ki és nem csinál semmit. És nem tudom én mit csináljak. Szinte biztos hogy tetszem neki a barátai is megmondták. De nem lép,egyáltalán...Ha megkérdezem hogy pontosan mit érez akkor meg tereli a témát. Én meg emiatt folyton elbizonytalanodom. És azt nem értem, hogy ezt miért csinálja. Volt már barátnője elég sok...Ja és nemtudom számít e de picit messzebb él de heti 1szer találkozunk. (Bocsi ha kicsit értelmetlen lett de már annyira össze vagyok zavarodva hogy ezt nem tudom normálisabban leírni.) 15/L
2013. máj. 20. 00:56
 1/2 anonim ***** válasza:

"Részben azért is mert szerintem ő biztosra gondolja hogy én nem érzek iránta többet mint barátság."

Mondd el neki te, mit érzel. De el ne kezdjél jeleket küldeni. Őszintén és egyenesen. Probléma megoldva.

2013. máj. 20. 01:04
 2/2 anonim ***** válasza:
Lehet az lenne a legjobb megoldás, ha te lépnél.. Mivel a srác hidd el nem fog. Ez arra utal hogy félénk, vagy fél hogy elront valamit.
2013. máj. 20. 07:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!