Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan deríthetem ki mit érez...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan deríthetem ki mit érez anélkül hogy rákérdeznék?

Figyelt kérdés
van egy lány aki nagyon tetszik meg minden eggy osztályba járunk egymás mellett ülünk és gyakran néz engem amikor nem figyelek de ha odanézek elkapja a fejét.Volt hogy rólam beszélgetett a barátnőivel csak fogalmam sincs minek a kapcsán.Volt hogy szíveket firkált mindenhova de úgy hogy én is lássam aztán a következő nap/héten kiegészítette őket egy olyan szöveggel hogy ne legyen félreérthető (ez nem rólam szólt hanem az egyik családtagjáról).Gyakran sutyorog nekem valamit úgy hogy ne vegyék észre csakhogy olyan halkan hogy nem értem mit mond.Elég valószínűnek érzem hogy bejövök neki de nem akarok csúnya félreértés áldozata lenni!

2013. máj. 6. 18:27
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Pedig elég egyértelmű, arra vár hogy lépj.
2013. máj. 6. 18:36
 2/13 anonim ***** válasza:

Megkérdezhetnéd, hogy aki tetszik neki, az osztályból van-e, milyen színű a szeme stb.

Én is így derítettem ki, hogy ő is szeret engem... <3

2013. máj. 6. 18:37
 3/13 anonim ***** válasza:
valahogy add a tudtára h érdeklodol iránta. de ne nagyon nyomulj. ezek szerint emit leirtál, arra vár h te kozeledj féle úgyh. hajrá :)
2013. máj. 6. 18:39
 4/13 A kérdező kommentje:
Én is erre gondoltam csak még 4 évig egy iskolába fogunk járni úgyhogy elég nagy koppanás lenne ha kezdeményeznék és ő lepattintana.Utána meg mindig így néznénk egymásra aminek nem örülnék!
2013. máj. 6. 18:47
 5/13 anonim ***** válasza:
lehetséges, hogy lekoppint, de ahogy leírtad, biztos h nem:)
2013. máj. 7. 06:58
 6/13 A kérdező kommentje:
És ti hogy vagytok vele a szerelem elmúlik ha sokáig nem találkozok vele?
2013. máj. 7. 16:47
 7/13 anonim ***** válasza:
hááát, fogalmam sincs. mi elköltöztünk, és már 4 hónapja nem láttam azt, aki tetszik, de még mindig szeretem.. :S
2013. máj. 7. 18:30
 8/13 A kérdező kommentje:
Csak azért kérdem mert itt anyár és ham ost bepróbálkoznék nála aztán nyáron kiszeretek belőle akkor majd elmondhatom ho 2 hétig volt egy barátnőm xD annak aztán sok értelme lenn e xD
2013. máj. 7. 20:11
 9/13 A kérdező kommentje:
abban viszont biztos vagyok hogyha gyakran látom ez nm történik meg!
2013. máj. 7. 20:12
 10/13 anonim ***** válasza:

de hogyha összejöttök, akkor gondolom 2 naponta találkoztok, nemde?! :)

nem lehetsz nyuszi fiú létedre!! :'DD

2013. máj. 8. 07:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!