Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most komolyan, ha van egy gyerekem, de egyedülálló vagyok, akkor csak szexre vagyok jó?
Ennyire diszkriminálni kell?
A gyereknek van apja, nem pótfatert keresek, és a nyomorult életemet sem akarom ráerőltetni senkire (kaptam ezt meg valakitől, akit visszautasítottam különféle okokból, hogy nemhogy örülnék, hogy egyáltalán szóba áll velem valaki.)
De nagyon szar érzés tud lenni, mikor ismerkedünk, és ahogy kiderül, hogy van egy gyerekem, mind behúzza fülét-farkát (vagyis utóbbit nem, mert csak arra kellenék.)
Van egy kor ami fölött már nem hátrány annyira hogy van gyereked. De érdemesebb más a gyerekét egyedül nevelő férfit keresned. Valószínű hogy akiket preferálnál korosztályban még nem elkötelezettek egy családhoz, illetve ha igen, akkor sem érzik magukban hogy képesek lennének egy másik férfi gyerekét szeretni. Illetve egy gyerekkel foglalkozni kell, ők háttérbe szorulnak, nem lehet kötetlenül programot szervezni, és egy normális anyának a gyereke mindig előbbre van mindennél.
Én jártam egy gyerekes anyával, mondjuk ő az egyetemet fejezte be épp az én városomban, míg a gyerek otthon volt. Nekem is fájt a szívem mikor mesélte hogy a gyerek hogy sírt mikor elment, és hogy miket mondott neki, azt hitte, hogy otthagyja és nem megy hozzá vissza.
28F
Bereckei Tamás - Evolúciós pszichológia című könyvében világosan le van írva hogy azoknak a nőknek akiknek már van gyerekük lejjebb kell adniuk az igényeiket különben nagyon nehezen jutnak új párkapcsolathoz, ugyanis az új férfi egy másik férfi genetikai állományát nem szívesen látja el minden jóval
F19
Legyen őszinte, ne kúrjon félre, tudjon helyesen írni, lehessen vele beszélgetni, és külsőleg vonzónak találjam.
(Nem Brad Pittet keresek, mikor nem volt gyerek, sem volt úgy. Sőt. Külsőt nézve így is megkaptam, hogy érdekes egy ízlésem van.)
Ezek valóban extra igények? Mit adjak lejjebb belőle?
Nincs kiírva a korod vagy nem hiszik el?
Annyiban kell lejjebb adnod az igényeidet, hogy ne ragaszkodj hülyeségekhez!
Ne zavarjon, ha elvált, ha nincs/van gyereke, ha fiatalabb, stb. Tehát minden olyan, amiről azt gondolod, hogy kizárja a hosszú távú boldogságodat, mert ezek csak statisztikai igazságok.
Mióta ismerkedsz? Hány randin vagy túl?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!