Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most komolyan, ha van egy gyerekem, de egyedülálló vagyok, akkor csak szexre vagyok jó?
Ennyire diszkriminálni kell?
A gyereknek van apja, nem pótfatert keresek, és a nyomorult életemet sem akarom ráerőltetni senkire (kaptam ezt meg valakitől, akit visszautasítottam különféle okokból, hogy nemhogy örülnék, hogy egyáltalán szóba áll velem valaki.)
De nagyon szar érzés tud lenni, mikor ismerkedünk, és ahogy kiderül, hogy van egy gyerekem, mind behúzza fülét-farkát (vagyis utóbbit nem, mert csak arra kellenék.)
hát nem tudom :O
mondjuk 20 évesen szerintem nem igen tudnám ezt pl kezelni...
te mennyi idős vagy :??
1. Nem tudom, mit számít, középfokú végzettségem van, a bőröm meg fehér.
2. Nem tudom, mire célzott.
3. Na ilyenek, pl mint te, inkább ne is álljanak velem szóba. 6 éve voltunk együtt, mikor terhes lettem, és terveztük. 3 éves volt, mikor szétmentünk (nem szeretnék belemenni részletekbe. De ha néhány dolog másképp alakul, le tudtam volna élni vele az életemet.)
25 éves vagyok egyébként.
szerettem már egy hasonló korú nőt :/
de nem lett semmi..
és most is szeretem.. és neki is van gyereke..
bár így hogy még suliba járok.. elég rosszul érezném magam a párkapcsolatba.. rendes munkám még nincs..
és.. rosszul jönne ki szerintem ez így.
Nem tudom, ki hogy van ezzel...engem pl erdekelnel, es szeretem a gyerekeket. Irj, ha van kedved:))
f/27
Ha egyedül nevelsz egy-két gyereket, akkor nehezebben tudsz tartós kapcsolatot kialakítani. Tény, hogy egyesek fókuszából kiesel anyaként. Ezt a legtöbb pasi tudja és úgy gondolja, hogy annyira ki lehetsz éhezve, hogy pár dugásra könnyen rá tud venni.
Csak annyit tudsz tenni, hogy a lehető legelső alkalommal elmondod, hogy van egy gyereket. Ha netes társkeresőn ismerkedsz, akkor az adatlapodon tüntesd fel! Nekem semmi bajom a gyerekkel, de nincs fent az adatlapon, akkor el akarta sumákolni. Hazug nő pedig nem érdekel.
A gyerek még jó is, mert az anya-gyerek kapcsolat nagyon beszédes. Ott nem tudja megjátszani magát a nő.
Utolsó:
Netes társkeresőn ki van írva, hogy van gyerekem.
Az is ki van írva, hogy mit keresek, csak épp senkit nem érdekel.
Személyes ismerkedésnél sem hallgatom el soha. De valahogy utána másképp állnak hozzám... Főleg, mivel általában jóval fiatalabbnak néznek, mint amennyi vagyok, és azt gondolják, hogy tizenévesen hoztam össze :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!