Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sztetek ez ciki vagy égő? (lent)
Figyelt kérdés
2 hónapja megismertem 1 pasit és megtetszett(persze mindennap találkoztunk(nem úgy h elhívott valahova)(ez nagon hosszú történet lenn)iwiw-en is be van jelölve.mind1 az a lényeg h belezúgtam és iwiw-en mindenféle nyalizós dolgot bevetettem hátha leesik neki...
most h újra nap mint nap találkozni fogunk félek az 1 hosszú kihagyott idő után vele találkozni
(mondjuk mikor találkoztam vele a szerelem jeleit mutattam akaratlanul,
és másképp ált hozzám)
SZERINTETEK?
EZ CIKI?
(hogy félek a találkozástól?
2009. okt. 17. 17:38
2/4 anonim 

válasza:

Nem ciki, de egy pasi szeret küzdeni, ha egyből a karjaiba omlasz nem fogsz éreklődést felketeni nála, mint ahogy mutatja az is, hogy már akkor másképp viselkedett veled.
3/4 A kérdező kommentje:
köszi:)
2009. okt. 17. 17:43
4/4 A kérdező kommentje:
2.válaszoló:
azt hogy másképp viselkedni azt úgy értettem hogy többet beszélgettünk jobban figyelt magára meg ilyenek...
nem rosszhiszeműleg másképp
2009. okt. 17. 17:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!