Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális vagyok?
Nem merek egy lánnyal sem összejönni, mert rettegek tőle attól, hogy mekkora r|banc. Annyi csajról derült ki mostanában, hogy több faßt fogott mint kilincset, hogy el sem mertem volna róluk képzelni.
Megőrjít.
elég nagy hülye vagy, ha szerinted egy csaj ri*anc, mert szeret élni. sose értettem ezt a felfogást, hogy ha egy nő szeret szexelni, és nem is ül otthon maszturbálgatva, akkor ő egy ri*anc. persze az már más kérdés, hogy ha megcsalja a pasiját.
egyébként gondolj bele, te nem örülnél egy olyan lánynak, akivel jó az ágyban, és nem olyan kis lagymatag? ezt viszont úgy lehet elérni, ha elkezd élni.
(most nem a 12-14 éves lányokról beszéltem. nekik tényleg nem kellene még ilyenekkel törődniük)
igazad van és ezt lányként mondom... nekem is az egyik fiú haverom megőrül, mert vagy csak csúnya és kedves lányok vannak szerinte, vagy pedig szépek, de r*bancok :)
itt lennék neki én, de bizonyos okokból csak barátok vagyunk és ez így jó. szóval kegyetlen az élet, igen, de azért te csak keress tovább!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!