Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagy ostobaság lenne, ha újrakezdeném vele?

Figyelt kérdés

A barátnőmmel 8 hónapig voltunk együtt, tipikusan az az eset, amikor első látásra megtetszettünk egymásnak és egyből egymásra találtunk (végigbeszélgettünk laza 14 órát, már az első találkozásnál). És utána is töretlen volt ez az összhang. Minden téren egymásra találtunk, egyeztek az igényeink, minden.

Aztán most tavasszal szakított velem, mert állítása szerint már nem szeretett. Ez részben az én hibám, valóban az utolsó hónapban elhanyagoltam, nem volt elég ölelés, csók, ilyesmi, és alig találkoztunk, és azt mondta, hogy ezért múlt el szerinte.

Tényleg láttam is rajta, hogy a nézésében nem volt semmi szeretet. Én viszont nagyon szerelmes vagyok belé, azóta is.

Mióta szakítottunk, továbbra is jóban maradtunk, ő azóta sok sráccal randizott, mindegyik akarta volna őt, csak neki nem kellett senki.

Aztán egy sráccal már nagyon alakulóban volt neki a dolog, a kapujában vannak annak, hogy összejöjjenek, állítólag a srác nagyon szereti őt, az (ex)barátnőm még annyira nem.

Aztán gondoltam ez az utolsó alkalom, hogy léphetek és egyik alkalommal megcsókoltam, utána velem is aludt(nem volt semmi), aztán elmentünk egyszer közösen bulizni, de ott volt az a srác is, és odajött hozzá, onnantól úgy tett, mintha ott se lennék. Eléggé megalázó helyzet volt.

Viszont az a csók óta teljesen máshogy néz rám, tudom, hogy újra belém szeretett, ezt ő is elismerte, de azt mondta, hogy nem akarja újrakezdeni, mert nem bírná ki újra, ha megint ráunok és nem foglalkoznék vele. (Ami nem igaz, sose untam őt!).

Még most kéne gyorsan lépnem valamit, de mit tehetnék? Még mielőtt összejönnek. Most a sráctól is időt kért, lenne lehetőségem... Csak van egyáltalán értelme?

2013. júl. 6. 16:31
 1/5 anonim ***** válasza:
van értelme
2013. júl. 6. 16:32
 2/5 anonim ***** válasza:
Éretlen még a lány. Én komolyabbat keresnék.
2013. júl. 6. 16:32
 3/5 anonim ***** válasza:
Mintha magamat látnám... Küzdj amíg tudsz! Én nem tettem, és azóta bánom...
2013. júl. 6. 17:49
 4/5 anonim ***** válasza:
én küzdöttem és nem mentem vele semmire én meg azt bánom.. próbáld meg hátha.megtörik az ellenállása ha látja hogy máshogy állsz hozzá.
2013. júl. 6. 21:46
 5/5 anonim ***** válasza:
Legalább megpróbáltad... Én túl büszke voltam ahhoz, hogy bocsánatot kérjek a hülyeségeimért, pedig tudtam hogy még szeret. Más férfiak karjába kergettem tulajdonképpen...
2013. júl. 6. 22:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!