Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek érdemes újrakezdenem vele?
Hianyzol.....es most vajon meddig fog >szeretni<??? Mig valaki megint nem kerul kepbe ,hogy le tudjon cserelni???
Ez a vonat mar elment..! Nem erdemes megint beleverned magad egy szamodra fajdalmas szituacioba! Hiszen te sem hiszed,hogy szeretne...akkor?? Ne pazarolj tobb eenergiat ra!
lehet hogy szeret, de nem változott semmit sem
az ilyen újra összejövök az exemmel project szerintem 95%-ban halott ügy, értelme sincs..
Csak a töltött káposzta jó felmelegítve!
Ha sikerült már 1x elengedned,ne hagyd,h játszon veled!
Így járt!
Az meg sokmindent elárul,h hozzád sem ér.
Nézd, hozzám az exem majd' 1év után akart visszajönni, úgy, hogy nem volt közben neki más senki, és igazából nem is voltunk kimondva együtt, és nem is szakítottunk, csak ő kijelentette, hogy neki kell a tér, meg az életét akarja építeni, etc. és lelépett. Eltűnt, mint mondtam, 9 hónapra. Aztán 9 hónap után keresett fel újra, hogy beszélgessünk, de akkor nekem már volt valakim, akit azóta is kitartóan szeretek. Amint ezt megtudta, rögtön örömmel gratulált, hogy örül neki, hogy boldog vagyok. Eltelt kicsivel több mint 3 hónap, és most jelentette ki, hogy ő újra akarja kezdeni velem, és hagyjam el érte a Kedvesemet.
Nem tettem meg.
Ha valakinek esélye van a boldogságra, akkor ragadja meg, amikor adódik, ne halogassa!
26/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!