Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan győzhetném le?

Figyelt kérdés

Párommal 8 hónapja vagyok együtt. Neki 4 éve lett vége az igazi első nagy szerelmével. Viszont engem borzasztóan idegesít, ha szóba jön vagy elkezd róla mesélni, pedig a lánynak is már 3 éve barátja van, nem érdeklődnek egymás iránt. De nagyon félek. Soha egy rossz szót nem mondott még róla, pedig egy másik srác miatt hagyta ott a barátom, mégis teljesen jó véleménnyel van. Nem is találkoztak azóta meg semmi. Még így is iszonyatosan féltékeny vagyok. Van amikor én hozom őt szóba, ha épp vitázunk, hogy tudjam szidni. Saját magamat kínzom. Félek, hogy engem sosem fog annyira szeretni mint őt. Tegnap is vettem egy tök jó pulcsit, erre elkezdi: a K... is ilyeneket viselt. Érzem, hogy ott fog elrohadni a szekrényben...

Volt olyan, hogy egy fába véste a nevem, és később láttam a telefonjában a képek közt, hogy abba a fába már volt vésve valami. Ott is láttam de nem lehetett kiolvasni. Hát képes volt abba a fába írni a nevem, amelyikbe már benne volt az exéé és még azt is fényképezgette!!! Sztem ez már túlzás.... Ebből ugye már tudtam, hogy voltak ketten ők is ott, jaj nagyon jól érezhették magukat stb.. teljesen meg fogok őrülni ettől a csajtól pedig semmi okom nem lenne rá.

2009. okt. 17. 07:08
 1/4 anonim ***** válasza:

8 hónap az nem sok idő, bármennyire is úgy érzed. te vagy a második kapcsolata, ha jól értem. még jó, hogy mindent ugyanúgy csinál, mint az elsővel... mi lenne, ha megmondanád neki, hogy ez zavar téged?

csak annyit akartam ebből az egészből kihozni, hogy kevés idő ez a nyolc hónap, kell még sok közös saját élmény, és akkor az előző lány emléke elhomályosul. menjetek, bulizzatok, nyaraljatok, kiránduljatok, ami jólesik, és magától elfelejtődik az a lány.tapasztalat :)

2009. okt. 17. 08:32
 2/4 anonim ***** válasza:
na akkor ezt figyeld, remélem nem ijedsz meg, csak lásd hogy ilyen is van... összejöttem egy lánnyal (én a második voltam neki, az első szerelmével 3 hónapot volt). Velem három évet volt, majd szakítottunk, mert visszament az első szerelméhez... vigyázz nehogy veled is ez történjen! ülj le vele beszélgetni.
2009. okt. 17. 09:39
 3/4 anonim ***** válasza:

kapd el a csajt aztan verd butara az agyat:)

legalabb egy kicsit lenyugodsz.jah,es te is kezdj a volt hapsiaidrol beszelni

2009. okt. 17. 10:31
 4/4 A kérdező kommentje:

Voltak neki előttem is barátnői, pár hónaposak, de mondta hogy ők nem fogták meg őt annyira, nem volt olyan nagyon komoly, velem viszont az. Sokszor mondtam neki hogy ne meséljen róla, ne is halljam a nevét, semmit. De ha épp történik valami és az exéhez tudja kötni azt, akkor elmeséli és ez normális körülmények között nem is baj. A baj az, hogy én nem vagyok normális és kiakadok.

Sokat utazunk, sokat együtt vagyunk, szinte állandóan, tudom, hogy szeret. Nekem ő előtte volt egy másfél éves kapcsolatom, igazából miatta adtam fel, és jól döntöttem. Én már az első hónapokban jobban szerettem, mint amikor az előző barátom a legjobban. Sosem éreztem még ennyire szerelmesnek és aggódónak magam, pedig volt már jópár barátom..

Lehet önzőség, de azt akarom, hogy ő is így legyen velem, hogy engem szeret eddig a legjobban. A baj az, hogy elég szar gyerekkora volt, minden szeretetet, érzelmet kitéptek belőle és nehéz neki kimutatni. Lehet igazából ez a baj, hogy mivel nem tudja kimutatni 100%osan, ezért kétségeim vannak...

Amúgy exével azóta nem találkozott, nem is tudják egymás számát, nem keresik egymást. A csaj pláne, hisz egy másik srác miatt dobta el.. 3 évesek most kb. (iwiwen nyomoztam:D) és boldogok.. ettől nem félek.

2009. okt. 17. 10:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!