Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok titeket zavarna ha a pasitokról kiderülne, hogy előttettek sok lánnyal feküdt le?
Figyelt kérdés
2009. okt. 17. 00:36
11/16 anonim válasza:
Az hogy volt előttem b.nője miért zavarna?nekem is voltak előtte más férfiak.Az a múlt.Én úgy szeretem ahogy van.Nem a múlttal kell törődni!!Meg elvileg azért szereted ami aki...
12/16 anonim válasza:
Engem nem, pedig elég sok hölgyről van szó :) De két éve engem szeret, akkor miért zavarjon?
13/16 anonim válasza:
engem nem. főleg h ez fiúknál nem is ciki.
14/16 anonim válasza:
ez erkölcsi kérdés. Szerintem az elég húzós, ha egy 25 éves férfi azt mondja, hogy pl. 30 nővel lefeküdt már. Nem tudom, ez engem zavarna....
15/16 anonim válasza:
engem nagyon..nem tudnék vele lenni.
16/16 werte válasza:
neki két keze sem elég, annyi pasija volt, nekem egy kezem is sok ujj van ahhoz, hogy megszámoljam. Mit tagadjam, hosszú kapcsolatok híve vagyok, ő meg élt. Ennyi-évek óta vagyunk együtt-azért van az a bizonyos fűvel fával és a kiélés között is-szerintem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!