Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Csajok titeket zavarna ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok titeket zavarna ha a pasitokról kiderülne, hogy előttettek sok lánnyal feküdt le?

Figyelt kérdés
2009. okt. 17. 00:36
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
84%
Engem igen.
2009. okt. 17. 00:39
 2/16 anonim ***** válasza:
84%
Igen, zavarna. 22L
2009. okt. 17. 00:42
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem, mert nem a múltja a fontos, hanem az, hogy velem van.
2009. okt. 17. 00:47
 4/16 anonim ***** válasza:
22%
Ez mekkora hazugsag kedves elozo!
2009. okt. 17. 00:51
 5/16 anonim ***** válasza:
100%
ha felnot eszed lesz nem fog zavarni.am mi az a sok?
2009. okt. 17. 00:53
 6/16 anonim ***** válasza:
100%

Nem hazudtam. Én képes vagyok a múltját múltnak tekinteni, ha a párom velem van és szeret, minek aggasszon az, hogy volt mással is előttem? Kit érdekel, mi jelentősége van? Ha zavarna, akkor kezdjek szűz pasival, de azok meg zömében fiatalok hozzám. Mindenkinek van a múltjában olyan, ami nem túl előnyös dolog, nekem is, igaz, nem ilyen, de van más, de az a múlt, az elmúlt, és a jelen számít. Ha szerinted hazudok, akkor sajnálom, én így gondolom, így gondolkodok, így fogom fel.

Nem minden nő féltékeny hárpia házisárkány. Ja, bocs, ha ez neked újdonság.

2009. okt. 17. 00:54
 7/16 anonim ***** válasza:
51%
Zavarna.
2009. okt. 17. 00:55
 8/16 anonim ***** válasza:
64%
Nem ujdonsag kedves 81%!Ha te igy latod szerencses ember vagy.
2009. okt. 17. 00:58
 9/16 anonim ***** válasza:
96%
Csak rajtad múlik, hogy te is képes legyél így felfogni. Felnősz hozzá fejben, vagy maradsz gyerek? A választás a tiéd... :-)
2009. okt. 17. 01:02
 10/16 anonim ***** válasza:
100%
Próbálom gyorsan...Volt valami barátnőfélém rövid ideig,afféle kisvárosban.Na őt az egész környék levarrta...De komolyan.Mikor beszéltünk telefonon pl és szóba jött valaki az ismerettségi köréből,hogy volt vele itt-ott amott rákérdeztem ki ez ,mindig egy haver ,de azért mikor rákérdeztem volt-e vele valami,hát minddel volt - teszem hozzá becsültem h nem tagadta...De akkor is furcsa volt vele úgy sétálni náluk (mondhatni falu) hogy az összes szembejövő hímnemű felhúzta...Szerintem vannak fokozatok ebben is talán.Ez kicsit hosszú lett :D
2009. okt. 17. 03:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!