Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy mondjam el a barátnőmnek,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy mondjam el a barátnőmnek, hogy szeretem?

Figyelt kérdés
Az a problémám, hogy szerelmes lettem a legjobb barátnőmbe:( ezzel csak az a probléma, hogy én is lány vagyok.. Tudja, hogy vonzódok a nőkhöz is, jól fogadta. De most, ezt nem igazán merem megosztani vele. Szerintetek mit kellene tennem??? Nem akarom elveszíteni, hisz ő az én lelkitársam. De nagyon félek, hogy mi lesz így. Mikor itt alszik nálam, csak kaparom a falat, annyira hozzábujnék. Segítsetek:( 24L Anna
2009. okt. 17. 00:27
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
FIgyi aza helyzet hogy szeretlek.NA de nem úgy mint barátok...érted azt hiszem szerelmes vagyok......
2009. okt. 17. 00:29
 2/8 anonim válasza:
14%
Undorító vagy.
2009. okt. 17. 00:31
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Mi ebben az undorito?A szerelem csodalatos dolog!Barcsak mar en is atelhetnem.
2009. okt. 17. 00:34
 4/8 A kérdező kommentje:
Erről nem tehetek, hogy így érzek iránta:( Azt hiszed, nem probáltam tenni ellene? Majd probáld ki... szerelmes leszel és probálj ne az lenni. El se hiszed, mennyire félek, hogy elveszítem.
2009. okt. 17. 00:35
 5/8 anonim ***** válasza:
58%
legyel oszinte,amugy csak szenvedni fogsz.
2009. okt. 17. 00:54
 6/8 anonim ***** válasza:

Ha belegondolsz ettől csak jobb lehet, mert ha nem mondod el neki, akkor szenvedni fogsz, ha látod, vele bezsélsz/stb....

De ha elmondod neki, akkor ha elveszíted, akkor is szenvedni fogsz, de ha elfogadja, akkor megkönnyebbülsz, és jobb lesz .

Amúgy ha jó barátnők vagytok, akkor nem hinném hogy ezért vége lesz mindennek!

2009. okt. 17. 12:04
 7/8 A kérdező kommentje:

Sziasztok

elmondtam neki tegnap este, és együtt aludtunk, összebujva :P Nem gondoltam, volna, hogy ő is így érez. Olyan boldog vagyok, el se hiszitek. Most már egy párt alkotunk-.

2009. okt. 18. 06:41
 8/8 anonim ***** válasza:
nagy szerencséd volt, hogy ő is belement...
2010. júl. 5. 21:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!