Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A volt barátnőmnek van egy új pasija! Én viszont még szeretem a lányt! De az a mocsok beforgatja ellenem. Mit csináljak?
Tehát az a szitu, hogy a lány már nem bízik bennem úgy, mint rég, ezért szakított, és most van egy új palija, aki direkt ellenem hangolja. Tudni kell, hogy ez a lány elég naiv, de én sosem használtam ezt ki, viszont ez a f*sz nagyon szépen kihasználja. Bead minden dumát Neki, hogy én csak kihasználtam, játszottam Vele, és hogy -jaj-jaj-, ő aztán nem. Ő nagyon szereti. És nem tudom mi a frászt csináljak, mert én viszont tényleg úgy szeretem a lányt, hogy majd megdöglök érte. És nem veszi észre... Haragszik, utál, gyűlöl. És inkább ennek az új köcsögnek hisz.
Például a lány beteg volt 2 hétig, el se ment hozzájuk, olyan dumával, hogy "jajj, hát nem akartam zavarni", de közben valószínűleg csajozott agyba-főbe.
Nem tudok mit csinálni, hogy csinálni, segítsetek!!!
Szerintem ez a lány nekem az igazi... Soha nem szerettem így senkit sem. Meghalok...
ha nem fog rájönni, akkor éli boldog tudatlan életét, az már nem a te gondod.
hogy tök rendes-e? miután nem bízik meg benned ugyanúgy? vajon okot adtál rá?
szerintem inkább te vagy kétségbe esve, hogy nem fogsz találni csajt, mert most úgy érzed. de fel kell, hogy világosítsalak, hogy tele van a világ rendesebbnél rendesebb csajjal!!! ;)
ha meg nem adtál rá okot, akkor csak úgy gondolod, hogy rendes csaj ... jön másik, ne alázkodj meg, mert utána azt fogja gondolni, hogy mindent meg fog tenni veled ... ha visszamész, feltételeket fog szabni, gondolkozz el ezen, kell-e neked?
tele van a világ csajokkal!!!! jön másik!!!! nem kellettél neki, hanem más kellett!!! ennyi volt, felejtsd el!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!