Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek milyen meglepi?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek milyen meglepi? Te mit szolnál?

Figyelt kérdés

Sziasztok. Arra gondoltam, hogy szokásomhoz ragaszkodva meglepem a barátnőmel valami romantikával. Ma arra gondoltam, hogy holnap kibiciklizem hozzá egy szép kis pléddel ( oda vissza 100km ). keresnék egy fát a háza körül és felhivnám, hogy jöjjön oda mert van ott egy kis meglepi. Ha kijött akkor, a fa allat az árnyékban megnéznék egy filmet.

20/F

2013. júl. 5. 19:39
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Min nézed a filmet?
2013. júl. 5. 19:41
 2/13 anonim ***** válasza:
Laptopon valószínűleg.
2013. júl. 5. 19:42
 3/13 A kérdező kommentje:
Samsung galaxy note 2... vagy note 10.1. nem ez volt a kérdés... :)
2013. júl. 5. 19:42
 4/13 anonim ***** válasza:
Igen, de nem tudod valahogy úgy megoldani, hogy ne sejtse hogy te vagy ott? Mert így elég átlátszó... vagy azt se sejtse, hogy bármi ajándék van ott... Hogy meglepődjön.
2013. júl. 5. 19:43
 5/13 anonim ***** válasza:
Mondjuk sztem azért ne note 2-n...
2013. júl. 5. 19:44
 6/13 A kérdező kommentje:
Hú ez ez jó...lenne ha lenne valami ötletem. Az a baj, hogy a sok ilyen tettek miatt kezd a kreativitásom aláb hagyni.
 7/13 anonim ***** válasza:
Én már attól el lennék ragadtatva, ha miattam bicikliznél 100 km-t. De a film nézés kicsit fura. Annyi mindent lehet csinálni a szabadban, miért pont filmezés?
 8/13 anonim ***** válasza:
De biztos filmet akarsz nézni? Sztem egy piknik romantikusabb lenne a szabadban, mint valami film egy kis képernyőn... a szabadban.
2013. júl. 5. 19:45
 9/13 anonim ***** válasza:
A természetben szerintem nem nyerő dolog filmet nézni...mért nem eszegettek, iszogattok inkább, fekszetek a fűben, beszélgettek, napoztok, kártyáztok?
 10/13 A kérdező kommentje:
Nem tudom miért a filmezés.. Mi mást lehet csinálni?
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!