Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek milyen meglepi? Te mit szolnál?
Figyelt kérdés
Sziasztok. Arra gondoltam, hogy szokásomhoz ragaszkodva meglepem a barátnőmel valami romantikával. Ma arra gondoltam, hogy holnap kibiciklizem hozzá egy szép kis pléddel ( oda vissza 100km ). keresnék egy fát a háza körül és felhivnám, hogy jöjjön oda mert van ott egy kis meglepi. Ha kijött akkor, a fa allat az árnyékban megnéznék egy filmet.
20/F
2013. júl. 5. 19:39
3/13 A kérdező kommentje:
Samsung galaxy note 2... vagy note 10.1. nem ez volt a kérdés... :)
2013. júl. 5. 19:42
4/13 anonim válasza:
Igen, de nem tudod valahogy úgy megoldani, hogy ne sejtse hogy te vagy ott? Mert így elég átlátszó... vagy azt se sejtse, hogy bármi ajándék van ott... Hogy meglepődjön.
5/13 anonim válasza:
Mondjuk sztem azért ne note 2-n...
6/13 A kérdező kommentje:
Hú ez ez jó...lenne ha lenne valami ötletem. Az a baj, hogy a sok ilyen tettek miatt kezd a kreativitásom aláb hagyni.
2013. júl. 5. 19:44
7/13 anonim válasza:
Én már attól el lennék ragadtatva, ha miattam bicikliznél 100 km-t. De a film nézés kicsit fura. Annyi mindent lehet csinálni a szabadban, miért pont filmezés?
8/13 anonim válasza:
De biztos filmet akarsz nézni? Sztem egy piknik romantikusabb lenne a szabadban, mint valami film egy kis képernyőn... a szabadban.
9/13 anonim válasza:
A természetben szerintem nem nyerő dolog filmet nézni...mért nem eszegettek, iszogattok inkább, fekszetek a fűben, beszélgettek, napoztok, kártyáztok?
10/13 A kérdező kommentje:
Nem tudom miért a filmezés.. Mi mást lehet csinálni?
2013. júl. 5. 19:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!