Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok! Miért bocsájtotok meg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Miért bocsájtotok meg mindent egy férfinak?!

Figyelt kérdés

Nem értem a dolgot. Sok olyan párt ismerek, ahol a lány már a sokadik botlást bocsájtja meg a srácnak. A megcsalástól kezdve, a mindennemű hazudozásig, flört, ilyenek, és egyzserűen elnézik nekik a párjuk.

Visszakönyörgik magukat, vagy én nem is tudom.

És ha pofátlanul emg merem kérdezni a csajt, hogy miért van még mindig egy ilyen pasival, hisz aki egyszer megcsinálta, és megbocsájtották neki, máskor is megfogja, annyi a válasz, hogy mert egyébként kedves, aranyos...

szánalmas!!!!!

Ha arra probálok óvatosan kérdezni, hogy esetleg miért nem próbálják meg mással, miért futnak a pasi után, aki ilyne volt velük, szintén én vagyok hülyének nézve, hogy szét akarom túrni a "kapcsolatukat"

Csak azét kérdezem, mert pont az iylen lányok szokták akkorára tartani magukat, hogy neki ohh meg ahhh milyen pasi, meg 5 éve kapcsolatban, meg nem kell mást stb stb, de arról már nem szól a fáma, hogy hányszor k*félt félre az ipse,meg verte át a csajt.

De akkor miért vannak akkorára megukkal, ha a srác nem is pénzes, meg nemis olyan nagy valami...

Alighanem félnek, hogy egyedül maradnak, és még iylent sme találnak...

2013. júl. 5. 11:29
1 2
 11/12 anonim válasza:
Ez roppant jó kérdés,én is tanácstalan vagyok ma reggel jöttem rá hogy a párom(7éve) a szerelmével tart kéjhétvégét nekem meg beadott valami hülye mesét,hogy hova is megy.
2013. júl. 27. 21:46
 12/12 A kérdező kommentje:

tanácstalan ezek ellenére?!

bírom azért hogy egyes nők mimindnet emg nem bocsájtanak a hőn állított pasiknak..-_-

2013. júl. 27. 21:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!