Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Miért bocsájtotok meg mindent egy férfinak?!
Nem értem a dolgot. Sok olyan párt ismerek, ahol a lány már a sokadik botlást bocsájtja meg a srácnak. A megcsalástól kezdve, a mindennemű hazudozásig, flört, ilyenek, és egyzserűen elnézik nekik a párjuk.
Visszakönyörgik magukat, vagy én nem is tudom.
És ha pofátlanul emg merem kérdezni a csajt, hogy miért van még mindig egy ilyen pasival, hisz aki egyszer megcsinálta, és megbocsájtották neki, máskor is megfogja, annyi a válasz, hogy mert egyébként kedves, aranyos...
szánalmas!!!!!
Ha arra probálok óvatosan kérdezni, hogy esetleg miért nem próbálják meg mással, miért futnak a pasi után, aki ilyne volt velük, szintén én vagyok hülyének nézve, hogy szét akarom túrni a "kapcsolatukat"
Csak azét kérdezem, mert pont az iylen lányok szokták akkorára tartani magukat, hogy neki ohh meg ahhh milyen pasi, meg 5 éve kapcsolatban, meg nem kell mást stb stb, de arról már nem szól a fáma, hogy hányszor k*félt félre az ipse,meg verte át a csajt.
De akkor miért vannak akkorára megukkal, ha a srác nem is pénzes, meg nemis olyan nagy valami...
Alighanem félnek, hogy egyedül maradnak, és még iylent sme találnak...
tanácstalan ezek ellenére?!
bírom azért hogy egyes nők mimindnet emg nem bocsájtanak a hőn állított pasiknak..-_-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!