Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon féltem a páromat a volt élettársától. Nem akarom, hogy újra összejöjjenek. Mit tegyek?
Ez vagy kamu kérdés vagy:
részt vett az a család a párod felnevelésében. Esetleg távoli rokonok, sokat támogatták őt, és kialakult köztük egy majdhogynem apa-fia kapcsolat.
Az, hogy 1 hónapig járt a lányukkal, hát istenem, előfordul. 1 hónap nem a világ.
A kérdés itt inkább az, hogy
1. te miért nem tartasz/tarthatsz vele
2. miért nem jó párodnak a te főztöd?
Nem tetszik hogy oda megy, de az tetszik, hogy visz haza húst meg krumplit?
Te miért nem mész vele?
Ebben tényleg nem látok semmi rosszat. Egy család, aki megszerette. Csak azért, mert kufircolt a lányukkal 1 hónapot, miért szakítaná meg a családdal a kapcsolatot, akik ott voltak mellette a bajban?
Szerintem túl féltékeny vagy. Ez egy más szitu.
Ha szeret téged, nem békül ki. Ha nem szeret, és a csajt szereti, akkor pedig az a legjobb, ha kibékülnek, te pedig találsz olyant, aki téged szeret.
Miért nem bízol benne?
Én a helyedben mennék vele a családhoz. Ők fontosak neki, és nem fogja őket eldobni egy néhány hetes kapcsolatért. Én sem tenném.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!