Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mi vezetheti rá a nőket arra,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Blazer X kérdése:

Mi vezetheti rá a nőket arra, hogy egy félős fiúval összejöjjenek?

Figyelt kérdés
Egyik kérdésben olvastam, hogy egy lány ráakarja venni a félős pasiját, hogy lefeküdjön vele, de a fiú nem akarja. Mi lehet olyan vonzó az ilyen pasikban? Esküszöm még én is tökösebb lennék ha nőről és szexről volna szó, csak engemet a magasságom, meg a fiatalos kinézetem miatt nem vesznek a hölgyek semmibe.
2013. márc. 30. 23:39
 1/10 anonim ***** válasza:
ismerős Éva és a Tiltott gyümölcs esete? na efféle dolog ez
2013. márc. 30. 23:41
 2/10 anonim ***** válasza:
Semmi,mert nem jönnek össze ilyen sráccal,talán a rondák
 3/10 anonim ***** válasza:
miért írtam a tiltottat nagy T vel? O.o XD
 4/10 anonim ***** válasza:
Mert ez is tiltott dolog :D
2013. márc. 30. 23:46
 5/10 anonim ***** válasza:
Valami olyan átlagon felüli van a srácban, ami a többi fazonban nincs.
2013. márc. 30. 23:50
 6/10 A kérdező kommentje:
De ilyen hülyeséget. Most komolyan! -.-" Nem akarja megdugni a barátnőjét mert játssza a szende szüzet. Ezt nem értem, hogy mi jöhet be a csajoknak az ilyen típusú fiúban?
2013. márc. 30. 23:51
 7/10 anonim ***** válasza:
Az ilyet fejbe kéne lőni
2013. márc. 30. 23:55
 8/10 anonim ***** válasza:

Ha így kiemeled, hogy fél az első aktustól, mert fél, hogy hamar elmegy, esetleg nem áll fel neki, akkor ezaz, ítéld meg ez alapján.

Lány vagyok, és ha tetszik egy fiú, mégis honnan tudnám, hogy az ágyban félős lesz-e, vagy sem? Ha csak ettől fél, akkor azt meg lehet oldani.

2013. márc. 30. 23:58
 9/10 A kérdező kommentje:
Nem feltétlen az első aktustól fél, hanem MAGÁTÓL az aktustól, de itt van a kérdés amiről szólt a kérdésem: http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__szuzesseg__3857..
2013. márc. 31. 00:03
 10/10 anonim ***** válasza:
Az a kis gyökér biztos magas és jóképű, csak ezért akarják annyira a csajok a kis töketlent.
2013. márc. 31. 01:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!