Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit akarhat tőlem? Bővebben lent.
Figyelt kérdés
Megismerkedtem egy sráccal (21), aznap este már nála aludtam, de nem történt több csóknál. Egy hét múlva összefutottunk, kérte, hogy aludjak ismét nála. Ottaludtam, de még mindig semmi. De a probléma nem ez. Ha találkozunk kedves és figyelmes, de ha msnen beszélünk, távolságtartó. Hiába mondom, h találkozzunk, neki mindig van vmi más programja..
18/L
2009. okt. 16. 19:11
1/3 anonim 

válasza:

A kapcsolatokat nem msn en kell intézni.
Főleg ha találkozni is tudtok. Énse szeretek msn ezni. És főleg nem szeretem az msn függőket akik kényszeresen irkálnak.
2/3 A kérdező kommentje:
Msnen sem beszélünk túl sokat, ő sem függő és én sem.. Meg én is inkább talákozni szeretnék, csak akkor ő meg kitalál valamit..
Elképzelhető, h fél tőlem??:D Vagy mi a gond?
2009. okt. 16. 19:43
3/3 anonim 

válasza:

Talán az is lehet, hogy tőled várja az első lépést. Már mint az sex terén illetve más téren is. Ha tudod a számát hívd fel és mond meg neki nem csak ottalvós estét szeretnél. Jobban megakarod ismerni. De egy csettintésre nem kéne mindjárt ugrani.Az is lehet, hogy ő "nem jót" feltételez rólad és ezért nem akar jobban megismerkedni veled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!