Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Tetszik egy félénk fiú. Mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tetszik egy félénk fiú. Mit tegyek h érdekeljem?

Figyelt kérdés
15 éves vagyok és tetszik egy 15 éves fiú.A sulimban elég népszerű vagyok a kiszemeltem félénk.Szerintem tetszek neki mert szokott nézni meg myvipen is nézi az adatlapomat.Mindíg a közelében karok lenni de fogalmam sincs mit csináljak mert olyan félénk és eddig még nem volt dolgom ilyennel.Eddig elég volt ha azt mondtam h de helyes vagy és kész de ő nem ilyen
2009. okt. 16. 18:33
 1/5 anonim ***** válasza:

Ha néz, akor már most érdekled!

Szólni persze nem mer - azok miatt, amit írtál.

Elsőre teremts neki helyzetet! Mosolyogj rá, kérdezgesd... ha népszerű vagy, akkor ugye állandóan van körülötted vagy ezer ember. Találkozott már veled kettesben is???

Végül: ha így sem jön össze, akkor lépned kell. Hívd el valahova, ahol NEM KELL végig beszélgetni. Ott lehet majd tisztázni, mit érez.

2009. okt. 16. 18:46
 2/5 anonim ***** válasza:

Hol laksz ha szabad kérdeznem?

Nem akarok most a kérdésre válaszolni, mert tapasztalatlan vagyok, biztos van itt valaki aki tud válaszolni nálam jobbat:P

2009. okt. 16. 18:47
 3/5 anonim ***** válasza:
Hívd el egy cukrászdába, vagy hasonló helyre, hogy jobban megismerhessétek egymást:)
2009. okt. 16. 22:50
 4/5 anonim ***** válasza:

A fel akarod kelteni a figyelmét,(idézek)"Fizess neki egy hónap eredeti World of Warcraftot.

Sry muszály volt:P

2009. okt. 17. 01:52
 5/5 anonim ***** válasza:
antifaces ever XD
2009. okt. 18. 18:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!