Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hrezdac kérdése:

Hogyan felejtsem el?

Figyelt kérdés
a baratnommel 2eve ismerjuk egymast,16volt mikor oszejottunk,en akkor voltam 19,jartunk 1evet aztan elhagytam egy masik lanyert,de azzal nm voltam boldog es o ido kozben tartotta velem a kapcsolatot,aztan elhagytam a baratnom es viszamentem hozza,jartunk 7honapot es most azt mondta hogy a suli es mas okokbol nem akaqrja hogy nekem rosz legyen igy az en erdekemben szakitani szeretne,de a hianya mindenutt otvan barhova nezek,kerlek adjatok valami tanacsot hogy enyhithetem,mar tobb mint 1 honap eltelt de ugyan ojan rosz,probaltam mindent hogy visza szerezzem de o rengeteget ismerkedig,sajnos nekem nincs kedvem kimozdulni

2013. júl. 4. 20:28
 1/1 anonim ***** válasza:
hagyd már másodszorra sem műkösött ne erőltessétek. elhagytad ő is téged most egalban vagytok felejtsétek el egymást. tőlem második esélyt sem kaptál vvolna főleg hogy másért elhagytad. .
2013. júl. 4. 21:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!