Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Kezdhetek aggódni? (Bővebben...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kezdhetek aggódni? (Bővebben lent)

Figyelt kérdés

7 hónapja vagyunk együtt a barátommal. Mondhatni egész jól megvagyunk, vagyis eddig meg voltunk. Előttem egy, másfél éves kapcsolatot zárt le. De ez nem egy hagyományos 'diák szerelem' volt. Az 'exe'-vel, közösen veszítették el a szüzességüket, és tudom hülyén hangzik de vele kezdődött el a NAGY betűs élet szexualitás terén. A szakításuknak fő oka az volt hogy a lány megcsalta őt. Viszont utána még öszejártak csúnyán mondva b*szni..(Így volt ez másfél év..) Visszatérve, a velem való ismerkedés a szakításra rá 4-5 hónapra jött. Ő vérig állítja hogy elfelejtette a volt barátnőjét, és ha meglátja elkapja az undor a 'múlt' miatt. 2 napja a volt barátnő ráírt a barátomra, hogy megint lehetne e köztük valami, tudván hogy én vagyok a barátomnak. A lány még abba is belemenne, hogy egyenlőre csak barátság. Majd később pedig több. Barátom persze elutasította, hogy ő nem fog szétszedni miatta egy szilárd kapcsolatot és amúgy is már elfelejtette. Viszont tegnap, mikor sétáltunk azt utcán, láttam rajta, hogy össze-vissza nézelődik és persze le sem tagadhatná, hogy az exét nézi, meglátja e valahol... A lány persze nem adja fel, ugyanúgy hajt a barátomra a visszautasítás ellenére is.. Ti hogy reagálnátok a helyembe ilyen szituációban? Hagyam, hogy ők rendezzék el, vagy majd minden megoldódik, csak idő kérdése ?! Egyéb tanácsokat is elfogadok..

ui.: a barátom és a volt barátnője 300km lakik egymástól, táv kapcs. éltek, de mivel 'itt' lakik a lány déd szülei nyaranta több hetet is itt tölt. Így most 3 hétre megint itt van.(Gondoltam ez még lényeges lehet) Köszönöm előre is a válaszokat!

Én : 16(kor)

Barátom : 18

2013. júl. 4. 17:40
 1/2 anonim ***** válasza:

Ez egy egyutcás falu, hogy nézegetni kell, és pont ott fog elmenni, akit keresünk? O.o

Amúgy hiába próbálkozna a csaj, ha a barátod ignorálná....Le lehet tiltani face-en, telót nem felvenni, erőteljesen rászólni.... (mármint a barátod).

Szerintem egyenlőre nem kell aggódnod.

2013. júl. 4. 17:54
 2/2 A kérdező kommentje:
Nem egy egyutcás falu, de egy igen pici város:) És Köszönöm a választ!
2013. júl. 4. 20:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!