Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Használt bugyikat vett a párom! Mit tegyek ezek után?

Figyelt kérdés

Bejelentkezve hagyta az én gépemen az e-mailjét, ami csak akkor tűnt fel, amikor a beérkezett üzeneteknél ilyen témájúak voltak: RE:használt bugyi

Beleolvastam, és azt írta, hogy nagyon finom illatú volt a bugyi, jó sokszor kiverte már rá!!!

Most mit csináljak?? Hagyjam el? Tudtam, hogy beindítja a punciillatom, na de ez már baromira sok

2013. júl. 4. 17:02
1 2 3 4 5
 31/43 anonim ***** válasza:
44%
Most mit fújjogtok itt? Tudjátok hányan izgulnak ilyesmire?! Szerintetek mind aberrált? Ebbe semmi kivetnivaló nincsen, simán hozzátartozik a természetes kíváncsisághoz, és nem árt vele senkinek! Egyébként rengeteg csaj él meg abból, hogy eladja a bugyijait!
2013. júl. 4. 17:40
 32/43 anonim ***** válasza:
42%

Nahát mennyi prűd álszent írogat itt tanácsokat és utasításokat, de mire fel?

Miért baj az, ha perverz egy kicsit? Örülj neki, az ilyen pasikkal soha nem válik unalmassá a szex. Én a helyedben (ha szereted - mert az még nem került szóba...) inkább összeszedném minden bátorságomat, elővenném a legdurvább szexfantáziámat, és megvalósítanám vele. Legalább biztos nem fog elítélni miatta, hanem majd örül neki, hogy te is perverz vagy kicsit. Vagy kereshetsz egy "normális" pasit, akivel nem biztos, hogy bele mersz vágni vadabb dolgokba, mert "mit fog rólam gondolni..."

Úgy "kell" ezt inkább nézni, hogy mi mindent megtesz, hogy visszafogja a kalandvágyát, és úgy kalandozzon, hogy téged ne csaljon meg. Azért ez 21 évesen elég jó!

Ha meg nem szereted, akkor nem indítékot kell keresni, hogy erkölcsi fölényben szakíthass, hanem simán kilépni a kapcsolatból.

2013. júl. 4. 17:47
 33/43 A kérdező kommentje:

Ezek után honnan tudjam, hogy nem csalt meg? Sehonnan. Bizalom 0, kidobom.

Különben meg normálisnak gondoltam a lábfétis előtt is, mégis elmondtam neki egy perverz vágyamat és meg is valósítottuk.

2013. júl. 4. 17:48
 34/43 zoliba' ***** válasza:
100%
képzeld el nem találom a bugyiszagolgatást aberrációnak.én is néha az asszonyéba beleszippantok. Itt nem ez a lényeg,hanem h van barátnője és ilyeneket csinál. Ez nálam már megcsalás kategória lenne,ha nő lennék.
2013. júl. 4. 17:49
 35/43 anonim ***** válasza:
xD
2013. júl. 4. 18:08
 36/43 anonim ***** válasza:
45%

Megdöbbenve olvasom a két 5x%-os beírót...

Nem, ez nem normális. Tudjátok mikor lenne az (de még akkor sem teljesen)? ha a saját barátnője bugyiján élne. Ez, hogy IDEGEN akármilyen lányoktól vett bugyin élvezkedik, SEMMI elfogadható nincs!

2013. júl. 4. 18:08
 37/43 anonim ***** válasza:
31%

De még mindig semmi szó nem esett szerelemről...

Mert ebben a sztoriban sajnos nincs. Azért akarod kidobni, mert nem szereted, csak gyáva vagy ezt őszintén bevallani. Még a bugyis indíték sem elég, kell még egy csomó szűklátókörű ítélete, hogy úgy érezd sokan osztják a véleményed, egyedül nem mered megtenni. Most ez mire megy ki? Azt várod, hogy jól felhergeljenek a szakítás előtt? Fogjuk a kezed? Ez az undorító, nem az, hogy egy férfi gerjed a punciillatra.

2013. júl. 4. 18:18
 38/43 anonim ***** válasza:
39%
Csodás , hát igen a mai lányok ilyen alakokkal járnak a normális pasikat meg megvetik. Nem is baj ez jár nektek!
2013. júl. 6. 22:51
 39/43 anonim ***** válasza:
0%

"Csodás , hát igen a mai lányok ilyen alakokkal járnak a normális pasikat meg megvetik. Nem is baj ez jár nektek!"

Egyetértek! Ha ilyenek kellenek nekik, hát legyenek velük, de aztán ne jöjjenek ide sírni, hogy milyen hülye az"összes" pasi!

2013. júl. 7. 13:59
 40/43 anonim ***** válasza:

Szerintem minden férfi egy szexőrült és ez pont így van rendjén. Hajtja az adrenalin. Ennyi. Kell neki a "nőstény" bármi áron.

Egyetlen dolog vethető fel neki, hogy nem a tiéd kellett neki hanem másé.

Jól kell kezelni ezeket a dolgokat, nem felháborodva elutasítva.

Keresd meg a bugyit amit vett, (mosd ki ha úgy érzed undorító) és vedd fel és menj elé...és mond neki de kedvesen hogy Nah jól áll rajtam?

A hatás nem marad... szárazon :) jah és vegyél magadnak valami szexisebb elegánsabb bugyit.

Utána nem kell majd másik, másé.

2014. aug. 3. 17:34
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!