Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Használt bugyikat vett a párom! Mit tegyek ezek után?
Bejelentkezve hagyta az én gépemen az e-mailjét, ami csak akkor tűnt fel, amikor a beérkezett üzeneteknél ilyen témájúak voltak: RE:használt bugyi
Beleolvastam, és azt írta, hogy nagyon finom illatú volt a bugyi, jó sokszor kiverte már rá!!!
Most mit csináljak?? Hagyjam el? Tudtam, hogy beindítja a punciillatom, na de ez már baromira sok
ehe amúgy igen, simán lehet :D
szerezz herpeszes bugyit és csempészd be neki, utolsó ajándék gyanánt, utána dobd :D:D
Bele gondolni is rossz!
Undorító nagyon!
Én csak annyit kérdeznék tőle,jó volt idegen r*bancok bugyijaira verni?Aztán megmutatnám neki merre van az ajtó!Azt is elfelejteném,hogy létezik!
#26, jaja gyorsan dumáld már rá valami bűncselekményre... okos húzás.
Amúgy miért kellene megszégyeníteni? Nem követett el semmiféle tragikus dolgot. Neki ez jön be.Tény, nem mindennapi, én nem is értem mi jó ezen neki. De ezért minden családtagja, barátja előtt lejáratni...elég gáz.
Épp elég ha kirakod szerintem.Mert tény, az, hogy másét veszi elég meredek húzás..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!