Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Használt bugyikat vett a párom! Mit tegyek ezek után?

Figyelt kérdés

Bejelentkezve hagyta az én gépemen az e-mailjét, ami csak akkor tűnt fel, amikor a beérkezett üzeneteknél ilyen témájúak voltak: RE:használt bugyi

Beleolvastam, és azt írta, hogy nagyon finom illatú volt a bugyi, jó sokszor kiverte már rá!!!

Most mit csináljak?? Hagyjam el? Tudtam, hogy beindítja a punciillatom, na de ez már baromira sok

2013. júl. 4. 17:02
1 2 3 4 5
 21/43 anonim ***** válasza:

ehe amúgy igen, simán lehet :D

szerezz herpeszes bugyit és csempészd be neki, utolsó ajándék gyanánt, utána dobd :D:D

2013. júl. 4. 17:15
 22/43 anonim ***** válasza:
Minél előbb lapátra vele.
 23/43 anonim ***** válasza:
44%
Ha ez nem kamu, akkor először is verj egy kis észt a fejedbe, aztán páros lábbal rúgd ki. Agyilag lehetnek hiányosságaid még, ha te ezek után még filozofálsz azon, hogy szakíts-e.
 24/43 anonim ***** válasza:
29%

Bele gondolni is rossz!

Undorító nagyon!

Én csak annyit kérdeznék tőle,jó volt idegen r*bancok bugyijaira verni?Aztán megmutatnám neki merre van az ajtó!Azt is elfelejteném,hogy létezik!

25/43 anonim ***** válasza:
Azonnal lapát, lehetőleg frankón megszégyenítve. Napiszar, vagy egyéb... Érdekesség képen áruld már el a korotokat légyszíves.
2013. júl. 4. 17:18
 26/43 A kérdező kommentje:
Én 17, ő 21
2013. júl. 4. 17:19
 27/43 anonim ***** válasza:
És az ilyen idióták miatt nem jut nekünk normális lány...
2013. júl. 4. 17:21
 28/43 anonim ***** válasza:
100%

#26, jaja gyorsan dumáld már rá valami bűncselekményre... okos húzás.

Amúgy miért kellene megszégyeníteni? Nem követett el semmiféle tragikus dolgot. Neki ez jön be.Tény, nem mindennapi, én nem is értem mi jó ezen neki. De ezért minden családtagja, barátja előtt lejáratni...elég gáz.

Épp elég ha kirakod szerintem.Mert tény, az, hogy másét veszi elég meredek húzás..

2013. júl. 4. 17:21
 29/43 anonim ***** válasza:
fúj, hagyd ott
2013. júl. 4. 17:31
 30/43 zoliba' ***** válasza:
36%
szakítanod kell. Ha még a te bugyidat találná érdekesnek megérteném,de másét...
2013. júl. 4. 17:32
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!