Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Használt bugyikat vett a párom! Mit tegyek ezek után?
Figyelt kérdés
Bejelentkezve hagyta az én gépemen az e-mailjét, ami csak akkor tűnt fel, amikor a beérkezett üzeneteknél ilyen témájúak voltak: RE:használt bugyi
Beleolvastam, és azt írta, hogy nagyon finom illatú volt a bugyi, jó sokszor kiverte már rá!!!
Most mit csináljak?? Hagyjam el? Tudtam, hogy beindítja a punciillatom, na de ez már baromira sok
2013. júl. 4. 17:02
12/43 A kérdező kommentje:
De halljátok én komolyan rákerestem és egy csomó pasi venne használt bugyikat +o(
2013. júl. 4. 17:08
13/43 anonim válasza:
Így van, köztük én is. Na add meg azt az e-mail címet, légyszi
15/43 A kérdező kommentje:
Dehogy adom, hagyjál már!
2013. júl. 4. 17:09
16/43 anonim válasza:
Hagyd ott és keress egy épelméjű pasit! :) Kellenek nekünk a normális lányok nehogy már az ilyen sérülteknél legyenek ;) 23/F
17/43 intrepid válasza:
Az is lehet, csak direkt hagyta ott neked a levelet, hogy olvasd el, és mérgelődjél, ő meg látja, hogy beleolvasol a dolgaiba.
18/43 anonim válasza:
Ha szeret a párod,akkor miért nem tőled kért használt bugyit? :O Szerintem így lett volna korrekt,nem holmi idegen nőcik használt bugyijaira verni!
19/43 intrepid válasza:
20/43 A kérdező kommentje:
Hát ez az.
A másik meg, ki tudja milyen mocskos r-banctól vette. Valami gombás csajtól, aztán még ha megnyalogatta, vagy odadörzsölte a farkához, lehet, hogy ettől lett hüvelygombám...
2013. júl. 4. 17:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!