Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A meleg párok miért nem sétálhatnak kézen fogva, miért nem mutathatják ki amit éreznek a másik iránt?

Figyelt kérdés

Már nem azért de, sok csira heteró ezt csinálja, de mi miért nem?

Mindenki arról zagyvál hogy ugyan annyi jog meg stb...

De akkor a heterónak miért van joga és a melegnek pedig nem?

*Dühítő*

Remélhetőleg valamit tesznek a mostani sz*r kormány az emberekért(melegek)?

2013. júl. 4. 14:12
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
14%
Joguk van hozzá hogy kézenfogva sétáljanak.Ahogy azoknak is van hozzá joguk akiknek nem tetszik ez hogy kifejezzék a nem tetszésüket.Az hogy Istenadta joguk van hozzá két dolog miatt sem igaz:Az egyik Isten bűnnek tartja a homoszexualitást,a másik Isten nem létezik.
2013. júl. 10. 14:45
 22/37 anonim ***** válasza:
46%

Jogotokban áll, semmi nem tiltja. Ha harcolni akartok a jogaitokért, akkor meg vállalni kéne némi kockázatot, teszem azt, hogy beléd kóstol pár neonáci.

A normálisabb ember pedig adott esetben úgyis a két 60 kilós melegfiú oldalán lesz majd, nem a 10 fő fölött erős 100 kilós kopaszokkal.

De hagy ne nekünk kelljen már kivívni a ti jogaitokat!

2013. júl. 10. 14:50
 23/37 anonim ***** válasza:

"#12, tévedsz, nem vagyok homofób.

Ellenben nem tudok eltekinteni attól, hogy a férfi és a nő (bármilyen furcsa is), anatómiailag IS összeillenek.

Nem mellesleg érdekes, hogy az állatokhoz hasonlítod a szóban forgó egyedeket, én (férfit kedvelő nőként) embernek érzem magam ;"

Attól hogy ember vagy még ugyan úgy állat is vagy.Egy kutya is kutyának érzni magát,ugyan úgy ahogy egy macska is macskának érzi magát,de attól hogy kutya,macska stb. még állatok.Te is attól hogy embernek érzed magad,amellett hogy ember vagy állat is vagy.Az ostobák mindig beleesnek ebbe a hibába,mert nem tudnak gondolkodni hogy én "EMBER" vagyok.És azt gondolják hogy vannak az állatok,a növények és vagyunk mi emberek.Pedig ha a rendszertant megfigyeljük több felosztás is volt,ma a legelfogadottabb a filogenetikus osztályozás:

1. Baktériumok doménje

2.Archeák doménje

3.Eukarióták doménje azon bell is:

-Állatok országa

-Gombák országa

-Rhizaria országa

-Excavata országa

-Chromalveolata ország

-Amőbák országa

-Növények országa

Mint látjuk az ember nincs külön csoportosítva.

2013. júl. 10. 15:04
 24/37 anonim ***** válasza:
53%
22-es az emberek le se sz@rják ha mellettük agyon vernek két meleget elfordítják a fejük és sétálnak tovább.
2013. júl. 10. 15:14
 25/37 anonim ***** válasza:
43%
Ez a másik amit bírok az ilyen emberekben.A homoszexualitás ma sem elfogadott(reméljük sosem lesz az)még is megelefelvonulásokat szerveznek és ehhez hasonlók,miközben tudják hogy azok akik nem melegek nem akarják őket felvonulni látni.Vagyis szándékosan provokálnak.Ha pedig valóban az volna a céljuk hogy elfogadják őket nem rendeznének felvonulásokat,én pl.:teljesen természetesnek érzem azt hogy heteroszexuális vagyok,így nem is fogok heterofelvonulást szervezni vagy azon résztvenni.És ők elvráják azt hogy aki nem meleg az fogadja el hogy ők melegek és még nézze is hogy hogy smárolnak,ölelkeznek(még jó hogy nem az utcán mindenki elött szopják le egymást)de ők nem képesek elfogadni azt hogy te heteroként ezt nem akarod látni.Az elfogadás miért nem kölcsönös,miért csak egyirányúnak kell lennie?
2013. júl. 10. 15:15
 26/37 anonim ***** válasza:

#23, nem hiszek Darwin evolúció elméletében sem, és szerintem a tudományok általános akadémiai alapjai sem fedik 100%-ban a valóságot. Lehetne erről vitatkozni órákig is, igazából nem egészen értem, hogy a filogenetikus osztályozásnak mi köze van egy meleg kérdéshez.

Pszichológiai szempontok alapján azt mondanám, hogy bizonyítási kényszered van, de el kell, hogy keserítselek, engem nem fogsz tudni meggyőzni, akármennyire is próbálkozol :)

Ja igen, még valami. Az embernek lelke van. Nem tartom kizártnak, hogy néhány állatnál is megfigyelhető a lélek jelenléte, ám az állatokat biztosan nem a média manipulációs hatása teszi biszexuálissá, ellenben az emberek még mindig megkajálják azt, amit a tévében látnak. Menj felvonulni inkább.

#9-es és #14-es voltam ;)

2013. júl. 10. 17:53
 27/37 anonim ***** válasza:

A filogenetikus osztályozás sehogyan sem jön a melegséghez.

Ezt erre írtama amit te írtál:

"Nem mellesleg érdekes, hogy az állatokhoz hasonlítod a szóban forgó egyedeket, én (férfit kedvelő nőként) embernek érzem magam ;"

Az pedig a intelligenciád szintjét jól mutatja hogy azt mondod nem hiszel Darwin elméletében.

Elősször is Darwin elméletéről már kideült hogy hiányos.Az ő korában még nem voltak olyan eszközök mint manapság.

A mai besorolások tényeken alapulnak.A tényekben pedig nem tudunk nem hinni hiszen azért tény mert úgy van.

Ja igen,még valami.Az embernek nincs lelke.A lélek csak egy fogalom amit a papok találtak ki.

2013. júl. 10. 18:36
 28/37 anonim ***** válasza:

Előfordulhat, hogy van, akinek tényleg nincs.. De azért jó, ha tudod, hogy a lélek tölti fel élettel a (hús-vér) embert :)

Namaste ;)

2013. júl. 10. 18:43
 29/37 anonim ***** válasza:

Akkor nem sokat tudsz a biológiáról.

Lemaradtál a meséknél.

Jó volna ha felébrednél,tanulnál egy kicsit.

2013. júl. 10. 19:21
 30/37 anonim ***** válasza:
Tények... egy időben azt is ténynek vették, hogy a Föld lspos, és hogy a Nap kering a Föld körül... aztán mégsem. Szóval a mai "tények" sem mindig valósak.
2013. júl. 10. 21:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!