Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melegeknél, hogy megy a párkapcsolatkeresés? Úgy értem ha egy meleg fiunak, vagy lánynak megtetszik egy másik.
Az egyik alkalommal, amikor együtt utaztok, hívd el vhová, egy kávéra vagy hétvégén bulizni vagy ilyesmi.
És ha ott vagytok próbálj meg közeledni ;) És a reakcióiből világos lesz, hogy kölcsönös-e a szimpátia vagy sem.
Hajrá!!! Drukkolok!
Majd írj, ha történik vmi ;)
Az első válasz teljesen jó, klassz. ;)
Ajánlj fel valami helyzetet, ahol kettesben vagy többesben ugyan, de mindenképp meg tudod ismerni, más helyzetben, közelebbről, barátkozva!
Én leszbikusként a "delikvenst" meg szoktam hívni egy üdítőre, kávéra, kapucsínóra, hogy van-e kedve beszélgetni egyet, pl. azzal az indokkal, hogy "unatkozom"/"értelmes fejed van". Aztán figyelem, mennyire lazul el és milyen a tekintete, mozdulatai, apró rezdülései [pl. babrál az ujjaival, vállvonogat, vagy még apróbb jelek, stb.].
Hogy meleg-e az illető, az nagyon puhatolózós, óvatos kérdésekkel tesztelhető, többségében. Például megkérdezed, látta-e X filmet, amiben Y színésznő játszik és mit gondol róla... Vagy valami hasonló. Nálam általában néhány ilyen kérdés után a biztosan, nyíltan heterók megmutatják magukat, de embere válogatja, hogyan reagál.
Szerintem ugyanígy megy heteróknál is az ismerkedés, nincs semmi nagy különbség meleg és heteró dolgok közt [azon kívül, hogy ki a "célpont"].
18/L
23:28-as vagyok:
"Merre mész?//Meg tudnád mondani, hol van ez/az a hely?" stb. Alkalomfüggő. Olyan is volt, [esetlen, de egész sokat beszélgettünk közben és utána] hogy megkérdeztem, honnan van a sálja, kabátja, mert nagyon csinos és tetszik. :D
Bár utcán nem szokásom ugrálni, kivéve, ritkán ilyen karácsonyi forgatagban, bódéknál vagy szabadtéri színpados eseménynél...
23:38-as véletlenül nincs MSN címed?:)
Szeretnék kérdezni még pár dolgot (köszi előre is)
lol...
A homoszexuálisok csakis balatonátúszás közben ismerkednek, és úgy, hogy egy 32.5kb-os betontömb van jobb bokájukra rögzítve, míg a bal könyökükhöz egy sárga gumikacsa van ragasztva celluxszal... :D
ha hetero nem vagy, legalább hülye ne legyél... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!