Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek tényleg komolyan veszi ezt a kapcsolatot?
Figyelt kérdés
Az egyik csoporttársamba már elég régen beleszerettem, én is tetszettem neki, jóban is voltunk, sokszor voltak közös programjaink kettesben, meg nagyobb társaságban is, minden stimmelt, de azt mondta, hogy ő nem akar kapcsolatot senkivel. Ebbe bele is törődtem, de aztán nem sokkal később összejött egy lánnyal, mindenkinek folyton azt hangoztatja, hogy milyen szép, milyen jó fej, stb, játssza itt a nagy hősszerelmest... Most mi ez már így? Tuti csak színjáték, nem? Velem szerintem sokkal jobban érezte magát korábban, akkor mégis miért vele van? :/
21L
2013. júl. 4. 12:41
1/3 anonim válasza:
néha ti csajok is koppantok, mi közöd hozzá, hogy mit csinál más csajjal? megmondta, hogy veled nem akar semmit
2/3 anonim válasza:
Hát, ha veled akart volna lenni és jobban érezte volna magát veled, akkor most veled lenne. Sajnálom.
3/3 anonim válasza:
beleszeretett a lányba, szerintem erről lehet szó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!