Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Mit tegyek, a párom iszonyatosan lusta, és elvárja hogy kiszolgáljam?
3 éve ismerkedtünk meg,neki van saját lakása,ezért fél éve
össze is költöztünk!
Eddig minden rendben volt,viszont most kezdenek előjönni
a negatív dolgok!
Mindketten dolgozunk,igaz én 6 órában,mivel tanulok mellette,ő pedig 8-9 órában.
A gond az hogy hétvégenként folyamatosan elvárja h ágyba vigyem neki a reggelit,a kávét.
A házimunkákat egyedül csinálom,ő egy tányért sem mosna el,ha főzök akkor az étel java részét ő eszi meg,mivel én "madárétkű" vagyok,viszont előkészületekben,elpakolásban semmit sem segít......
Ha szólok neki "Ez egy nő dolga,mi férfiak nem fogunk felmosni,mosni,vasalni!"
Erre idegesen azt mondtam neki,hogy ok,van még két évem,"akkor szülök neked 2 gyereket ha meglesz a diplomám,
te meg tarts el minket,mert ez meg egy férfi dolga,ha még az 1600-as években élünk!"
Erre én voltam a bunkó....
Sikerült összejönnöd egy ilyen tipikus "ingyen cselédnek nézem az asszonyt!" pasival......
rengeteg ilyen pasit ismerek,és elég sok a buta nő is,aki ezt elnézi,és marad továbbra is a számára "rossz" kapcsolatban......azért " mert ha annyira rossz lenne,lépne....
Az ilyen cselédtartó lusta disznókat ott kell hagyni! Ő nem vesz téged emberszámba!
Ha tisztelne akkor segítene, vagy az elvei ellenére legalább foglalkozna a problémáddal, de nem teszi!
30F
Gratulálok! Pótanyukája lettél egy nagy meláknak! Te vagy a marha, hogy engedted... és mivel nem teszel ellene, neki ez természetes, hogy megfelelő neked a szerepkör...
Ja és még valami: az anyucit nem fogják megd**ni egy idő után!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!