Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom tudja hogy iszonyatosan alig van szabadidőm, azt a keveset is rá szánom, mégis most elvárja hogy amikor nem érek rá akkor süssek neki süteményt, jó ez így?
Szeretek süteményeket sütni, és tudok is párat, igaz még nem olyan sokat. Jelenleg tanulok és még a szüleim is besegítenek (pl. beadandókban), és a párom mégSEM mondta azt, hogy akkor szeretné ha sütnék neki valami finomat, amikor RÁÉREK sütni.
HOlnap vizsgázok és még nem végeztem a tanulnivalóval, fontos vizsga mert az előtte lévő vizsgarészből nem értem el az 50%-ot sajnos, igaz csak pár ponton múlt volna. Ha nem lesz meg ez a tárgyam, akkor csúszok, bukok és még fizetnem is kell.
Ezt ő is tudja, de miért nem érti meg? Tudja azt is hogy van segítségem itthon...
egoista.
elnyomó.
esetleg zavarja, hogy neked is sikerülhetnek dolgok ezért keresztbe tesz... :-(
az alapján amit írtál lehet, hogy nekem van igazam. féltékeny az eredményedre
te már egyetemista vagy, ő estire jár...
neked, ha sikerül a vizsgád, akkor szerinte azt mutatod, hogy mennyivel jobb vagy nála, és ezt nem tudja megemészteni. úgy gondolja, hogyha nem sikerül és kibuksz, akkor ő lesz a "családfő", fel kell rá nézned, mert nem érsz el semmit. lehet, hogy még ő se, de így legalább egy szinten leszel vele.... :-(
magánvéleményem szerint jobbat érdemelnél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!