Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meghalnál a párodért?

Figyelt kérdés
Tegyük fel valamilyen élet-halál szituba kerülsz a pároddal és csak az egyikőtök élhetné túl. Meghalnál érte vagy te löknéd a halálba? XD
2013. júl. 4. 02:12
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
33%

"Ez itt az elmebetegek gyűjtőhelye ugye? :P"

Pontosan... látszik hogy az elmegyógyintézetbe is van net..

azért lehetsz köztünk kedves Gellért Úr ::)

2013. júl. 4. 03:10
 22/30 anonim ***** válasza:
mert a 122. csak kitalált sztorit írt azért:
2013. júl. 4. 03:12
 23/30 anonim ***** válasza:
mármint a 12.
2013. júl. 4. 03:12
 24/30 anonim ***** válasza:
14%

Ennyi erővel én is mondhatom, hogy kitalált szarok vagytok. Robotok. Mesterséges intelligencia :P

Csak erre a 2 kérdésemre válaszoljatok, de alaposan:

Honnan tudjátok, hogy nem igaz amit a 12. hozzászólásban leírtam? Bizonyítani tudjátok, hogy nem igaz?

Én tudnám bizonyítani az igazamat, hogy ez megtörtént, de rohadtul mindegy szerintem ha kitalált lenne akkor is tanulságos. Ha nagyon akarnám akkor írásos igazolást kérhetnék az akkori főnökömtől :P De ha megtalálom a csajt, ő is biztos elmeséli és a mnkatársam is bizonyíthatja. De semmi baj, egyből pontozzaok le mindent és hitetlenkedjetek tovább azért, mert veletek még soha nem történt semmi hasonló.

Úgy tudom ezt elképzelni, hogy ültök a 2 szobás 28. emeleti panelben és hajnalok hajnalán trollkodtok mert nincs más dolgotok, reggel nincsen meló, nincs házimunka, nincs kert, nincsen semmi, ráérünk aludni délutánig vagy majd valamikor jönnek a haverok, ott meg nem számít a kialvatlanság. Persze én is fent vagyok, mert nem bírom megállni, hogy ne reagáljak de ez már az én bajom és lehet, hogy rosszul látom ezt a dolgot, de szerintem unatkozó nyári szünetüket töltő tinik vagy munkanélküliek lehettek... a normális embernek szeintem jobb dolga is van mint itt másokkal trolkodni alaptalanul.

2013. júl. 4. 03:26
 25/30 anonim ***** válasza:
9%

A Halál kopogtat az ajtón, a férj nyitja az ajtót:

- Jó estét, segíthetek?

- Én vagyok a halál, és az életedért jöttem!

A férfi erre hátraszól a feleségének:

- Életem, téged keresnek!

2013. júl. 4. 03:26
 26/30 anonim ***** válasza:

Tök mindegy, hogy kitalálta vagy sem, nem egyszer fordult elő ilyen.

Pl.Kiss péter hegymászó is értelmetlen halált halt, mert nem szabadott volna visszafordulnia.

2013. júl. 4. 03:28
 27/30 anonim ***** válasza:
0%

munkanélküli az te vagy gellért..

sajnos a munkát hírből se ismered..

ha lennének barátaid nem csinálnád amit csinálsz..

munka és barátok mellet hogy jut idő napi 20 accra stb :D ?

2013. júl. 4. 03:39
 28/30 anonim ***** válasza:
#17-es látom te is szereted a simset:D
2013. júl. 4. 03:42
 29/30 anonim ***** válasza:
64%

Úgy tudom ezt elképzelni, hogy ültök a 2 szobás 28. emeleti panelben és hajnalok hajnalán trollkodtok mert nincs más dolgotok,

hmmm ez inkább a te deja vu-d :DD

2013. júl. 4. 03:44
 30/30 anonim ***** válasza:
Csak a gyerekeimért halnék meg.
2013. júl. 4. 14:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!