Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meghalnál a párodért?

Figyelt kérdés
Tegyük fel valamilyen élet-halál szituba kerülsz a pároddal és csak az egyikőtök élhetné túl. Meghalnál érte vagy te löknéd a halálba? XD
2013. júl. 4. 02:12
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
80%

Igen. De bele kel labba is gondolni, hogy utána ezt ő hogy tuná feldlgozni. Lássátok a másik oldalt is. Ha értetek hal meg valaki, hogy megmentsen?

Én egy strandon dolgoztam és egy fiú meg egy lány béreltek egy vizibiciklit. Láttam ,hogy jön a vízirendészet meg a keresőhelikopter. Kifele már csak a lány jött és kérte a barátja papucsát és törölközőjét. Sírt. Az történt, hogy a lány a vízbe ugrott, de nagyon mély volt és elmerült. Nem tudott úszni, a barátja utána ugrott, kimentette, de mivel felhevült testtel tette és hidg volt a víz, szívgörcsöt kapott és meghalt. Megmentette a felelőtlen barátnője életét és cserébe a sajátjával fizetett. Én akkor egy rózsát hajtogattam a szendvicses alufóliámból. Akkor még nem tudtam mi történt, teljesen véletlen. Azóta is megvan. 2009-ben történt.

Ha tudnám ki volt az a lány, szívesen beszélnék vele, hogy azóta mi történt vele és hogy látja a dolgokat.

2013. júl. 4. 02:47
 12/30 anonim ***** válasza:
100%
sajtosmákosbabkonzer: Látod, ilyenek a mai emberek, mondjuk szerintem csak a 98% szúrta a szemüket, engem mondjuk nem izgat, magukat minősítik. A százaléktól meg úgysem leszek jobb vagy rosszabb ember, de elvileg megmutatná mennyire adtam hasznos választ. :)
2013. júl. 4. 02:50
 13/30 anonim ***** válasza:
Bar mar nem vagyunk egyutt,de attol en meg ugyan ugy szeretem meg ha o nem is szoval igen!
2013. júl. 4. 02:56
 14/30 anonim ***** válasza:
#12 Miért lett lepontozva?
2013. júl. 4. 02:57
 15/30 anonim ***** válasza:
19%

"Én akkor egy rózsát hajtogattam a szendvicses alufóliámból."

ez egy vicc !!!!

"Ha tudnám ki volt az a lány, szívesen beszélnék vele, hogy azóta mi történt vele és hogy látja a dolgokat."

igen kihasználnád és bepróbálkoznál egy érzelmileg mélyponton lévő nőnél..

"Én egy strandon dolgoztam "

te meg a munka .. ég és föld.

2013. júl. 4. 02:58
 16/30 anonim ***** válasza:
30%
Nincsen párom, de hogy őszinte legyek, nem hiszem. És másért sem. Épp elég szomorú az is, hogy még maximum 60-70 évem van hátra. Bele sem merek gondolni, mennyi mindenről maradok majd le.
2013. júl. 4. 03:03
 17/30 anonim ***** válasza:
89%

ma 03:04

de én ugy tudtam hogy a harcsák tudnak úszni ... :)

2013. júl. 4. 03:06
 18/30 anonim ***** válasza:
17%

"Kovászosubii: Bekaphatod a farkam hegyét és szopogathatod. "

Gratulálok kulturált vagy...

"Tudom, hogy magadból indultál ki,"

nem te vagyok...

"Meg is van még az a rózsa,"

dugd fel akkor.

"Jóéjt édes trolljaim..."

az csak te vagy..

2013. júl. 4. 03:06
 19/30 anonim ***** válasza:

Oké, fel lehet kötni, de én zöldet adtam #12-re...

Személytől elvonatkoztatva, és attól a ténytől, hogy kitaláció, rávilágított arra, hogy mi válaszolók nem vettük figyelembe a "másik oldalát" a kérdésnek. Persze ez a személyt tekintve nem mentség semmire.

2013. júl. 4. 03:09
 20/30 anonim ***** válasza:
Meg. Nem csak azert, hogy megmentsem, de "magam miatt" is. Nem tudnek ugy tovabb elni, hogy miattam halt meg; vagy, hogy megmenthettem volna, de nem tettem.
2013. júl. 4. 03:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!