Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meghalnál a párodért?
Igen. De bele kel labba is gondolni, hogy utána ezt ő hogy tuná feldlgozni. Lássátok a másik oldalt is. Ha értetek hal meg valaki, hogy megmentsen?
Én egy strandon dolgoztam és egy fiú meg egy lány béreltek egy vizibiciklit. Láttam ,hogy jön a vízirendészet meg a keresőhelikopter. Kifele már csak a lány jött és kérte a barátja papucsát és törölközőjét. Sírt. Az történt, hogy a lány a vízbe ugrott, de nagyon mély volt és elmerült. Nem tudott úszni, a barátja utána ugrott, kimentette, de mivel felhevült testtel tette és hidg volt a víz, szívgörcsöt kapott és meghalt. Megmentette a felelőtlen barátnője életét és cserébe a sajátjával fizetett. Én akkor egy rózsát hajtogattam a szendvicses alufóliámból. Akkor még nem tudtam mi történt, teljesen véletlen. Azóta is megvan. 2009-ben történt.
Ha tudnám ki volt az a lány, szívesen beszélnék vele, hogy azóta mi történt vele és hogy látja a dolgokat.
"Én akkor egy rózsát hajtogattam a szendvicses alufóliámból."
ez egy vicc !!!!
"Ha tudnám ki volt az a lány, szívesen beszélnék vele, hogy azóta mi történt vele és hogy látja a dolgokat."
igen kihasználnád és bepróbálkoznál egy érzelmileg mélyponton lévő nőnél..
"Én egy strandon dolgoztam "
te meg a munka .. ég és föld.
ma 03:04
de én ugy tudtam hogy a harcsák tudnak úszni ... :)
"Kovászosubii: Bekaphatod a farkam hegyét és szopogathatod. "
Gratulálok kulturált vagy...
"Tudom, hogy magadból indultál ki,"
nem te vagyok...
"Meg is van még az a rózsa,"
dugd fel akkor.
"Jóéjt édes trolljaim..."
az csak te vagy..
Oké, fel lehet kötni, de én zöldet adtam #12-re...
Személytől elvonatkoztatva, és attól a ténytől, hogy kitaláció, rávilágított arra, hogy mi válaszolók nem vettük figyelembe a "másik oldalát" a kérdésnek. Persze ez a személyt tekintve nem mentség semmire.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!