Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátnőmnek még mindig ott...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőmnek még mindig ott virít az adatlapján, hogy egyedülálló, szólnom kéne?

Figyelt kérdés

Szerintetek csak véletlen nem állította át, vagy direkt, és aggódnom kéne?

Most jöhettek azzal, hogy gyerekes, és kit érdekel, de lássuk be, az ismerőseink nagy része használja az oldalt és sokan ez alapján ítélnek meg. Én már átírtam, hogy kapcsolatban vagyok.

21F

2013. júl. 3. 23:50
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Két éve vagyunk együtt a barátommal és én sem raktam ki, hogy kapcsolatban vagyok. Minek? A közeli barátaink úgyis mind tudják, összejárunk velük. Ismerem a barátait, ő is az enyémeket.

Miért fontos az, hogy mondjuk a volt óvodatársai meg a csaj, akivel egyszer dumált még gimiben lássa, hogy ő kapcsolatban van-e vagy nem?

Ha szeret téged, az úgysem ebben mutatkozik meg. A facebook egy nagy butaság...

De ha téged zavar, akkor beszélj vele erről : )

2013. júl. 5. 00:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!