Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Az baj ha két hónap után sem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az baj ha két hónap után sem szerelmes még belém?

Figyelt kérdés
Lehet ebből még vmi, vagy adjam fel én is? Ti mennyi idő után szerettetek bele a párotokba?
2009. okt. 16. 10:50
 1/10 anonim ***** válasza:

Ha ffi vagy próbálkozz, ha nő, keress mást.

1 perc.

2009. okt. 16. 10:52
 2/10 anonim ***** válasza:
89%

Honnan tudod egyátalán, hogy nem az?

Nálam azonnal jön a szikra, másképp nálam szerintem egyátalán nem működne. De én vagyok biztos a kivétel..:)

2009. okt. 16. 10:58
 3/10 A kérdező kommentje:
20/f vagyok.. onnan tudom, hogy mondta is. jó velem, jól érzi magát stb., de még nem szerelmes.. :S és mikor kérdeztem, h lesz-e még, azt mondta h igen..
2009. okt. 16. 11:02
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Érdekes, hogy így előre tudja, hogy szerelmes lesz. De gondolom, hogy majd jövő hét szerdán fél 3 kor fog belédzúgni. A csaj szívat téged. Vagy már most szeret, de valamiért nem mondja meg, vagy csak húzza az agyad.
2009. okt. 16. 11:13
 5/10 anonim ***** válasza:
A nők hülyék. Szerintem várj még 1 picit, ne kérdezgesd és ne is szaladj utána, már amennyire megy. Abból, amit írtál szerintem TE viszont nagyon bele vagy zúgva... szal ha visszafogod magad, az pont elég lesz.
2009. okt. 16. 11:20
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
11:13-nek: Ha láttál már lányt (nem 1-et), akkor tudhatnád, hogy van ilyen. A lányok (egy része) lassan indul be, aztán nehezen is áll le. Nekem volt már olyan barátnőm, aki utólag azt mondta, hogy az elején szakítani is akart velem, aztán viszont fülig szerelmes lett... De olyan szinten, hogy tesóm már röhögött rajta. :)
2009. okt. 16. 11:22
 7/10 A kérdező kommentje:
hmm.. aki azt írta, h szerelmes vagyok, annak igaza van..nagyon is! olyat is mondott már, h szakítani nem akar velem, mert ahhoz nagyon szeret.. :/ bonyolult elme, és annyiszor gondolkoztam már ezen én is, h tényleg vissza kéne fognom magam, aztán majd rájön, h mivan:S mondtam neki nem rég, h adok neki időt gondolkozzon, h kellek-e még neki...erre ő bedurcázott, h neki nem kell idő, ő tudja h mit akar... és még nekem kellett akkor is vigasztalni, h ne csinálja már, ne haragudjon :S
2009. okt. 16. 11:26
 8/10 anonim ***** válasza:
88%

figyelj nyugodj meg

mi nők így működünk

én is naggyából 2 hónap után éreztem azt hogy szerelmes vagyok belé

addig "csak" szerettem de akkor is úgy hogy elengedni nem akartam

aztán jött az a bizonyos érzés

hidd el nemsokára megjön az is

ez teljesen természetes

;)

2009. okt. 16. 12:25
 9/10 anonim ***** válasza:
89%

Nekem is idő kell,hogy szerelmes legyek. Eddig az volt a tapasztalatom,ahol azonnal fellángoltam,az gyorsan ki is hült és vége lett.Ahol megvolt a vonzalom,a ragaszkodás és jó volt együtt lenni,ott idővel szerelmes is lettem és évekig tartott. Ez többet ér,mint az első pár napban rózsaszín ködben úszni,aztán két hónap múlva más iránt érezni ezt.

Természetesen mindig vannak kivételek,de úgy látom a barátnőd hasonló,mint én.

Ne aggódj!

2009. okt. 16. 12:30
 10/10 A kérdező kommentje:
köszönöm mindenkinek a megnyugtató válaszokat! :) a helyzet most a következő: szünet van, csak h tisztában legyen a dolgokkal, hogy valóban kellek-e még neki vagy sem.. :/ :((
2009. okt. 16. 18:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!