Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elhagyott, de én még mindig imádom, lehet hogy az öngyilkosság lenne a megoldás a problémámra? 18/L
Soha nem tudom majd elfelejteni ő életem egyetlen értelme.
Mit tegyek? Nincs senkije neki,hogyan kaphatnám vissza, vagy tényleg nincs rá remény?
Ráadásul lehet, hogy terhes vagyok tőle. ILyenkor mit lehet tenni?
Mit vársz? "Jaj, ne tedd, te értékes tagja vagy a társadalomnak"??? Ezt? Hát tőlem nem kapod meg.
Amúgy meg nézz vele szembe, hogy csak rinyálsz, de csak egy hisztis kis csitri vagy, nincs vér a pucádban. Ha lenne nem kérdezgetnél, hanem kinyírnád magad. Vagy már apád halálakor megtetted volna.
Szerintem fejezd be az önsajnálatot. Öngyilkosság ilyen ember miatt. És ha tényleg terhes vagy megölnéd őt is.
Szép egy eset vagy nem mondom. Inkább huzd ki magad és folytasd az életet. Nem vagy egyedül mást is elhagytak már asszonyokat, nőket, gyerekkel együtt. Mégis talpra állnak. Mert az élet már csak ilyen. Küzdeni kell. Küzdj te is.
adott egy probléma, az hogy elhagytak. az öngyilkosság mint megoldás elég nagy hülyeség, mert az nem oldja meg, attól még nem lesztek együtt, legfeljebb halott leszel.
sőt, mivel csak olyan dolgokat lehet problémának nevezni, amire létezik megoldás, ezért ez nem probléma. az, hogy elhagytak, az csak egy nagyon sz*r dolog, de mivel nem tudsz mit csinálni, ne pazarold az idődet megoldás keresésére. az élet meg megy tovább, nem érdekli, hogy ki kivel van.
Sok igazság van a lefitymáló válaszokban, ugyanakkor lehetne ezt kultúráltan is közölni és tekintettel lenni szegény lány lelki állapotára.
egyébként meg tényleg ne kerekíts ekkor feneket a dolognak, bizonyára első nagy szerelem, majd elmúlik, arcal előre nézz, újrakezdett kapcsolatnak semmi értelme, idővel csak rosszabb lesz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!