Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok, ti tiltanátok a barátnőtöknek, hogy legyenek fiú barátai?

Figyelt kérdés

Volt egy kérdés amit tegnap olvastam és eléggé felhúztam magamat, mert egy srác szeretné eltiltani a "jövendőbeli" barátnőjét a fiú barátaitól.

Szerintetek ez normális? Ti eltiltanátok a barátnőtöket a fiú barátaitól?

2013. júl. 3. 10:52
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:

#10-s értem :)

teljesen normális felfogás szerintem :)

2013. júl. 3. 11:08
 12/22 anonim ***** válasza:
100%
Hozzáteszem a 7-ik válaszolónak címezve: Nekem három nagyon jó barátom van, ebből kettő lány. Ennek ellenére nem akarom őket megd.gni, s mégsem vagyok homokos. Csupán csak becsülöm a nézeteiket és jókat tudunk beszélgetni.
2013. júl. 3. 11:08
 13/22 anonim ***** válasza:
100%

Nekem ezzel állna elő a barátom,hogy eltilt a barátaimtól (mellesleg csak fiú barátaim vannak),úgy b*sznám ki,hogy a lába nem érné a földet!Vagy elfogadja,vagy mehet amerre lát!Mert a bizalom kérdése az egész!Ha én szeretem a párom,nincs az az isten hogy megcsaljam!

A másik barátságban a szex tabu!Ugyan is azzal csak a barátságot mérgezné az ember!Annál meg ezerszer fontosabb a barátság!

2013. júl. 3. 11:09
 14/22 anonim ***** válasza:
Engem se tilt a párom a legjobb barátomtól. Főleg,hogy a barátot előbb ismertem már,fontos része az életemnek BARÁTILAG. Számíthatunk egymásra. Párom bízik mindkettőnkben,amúgy meg bírják is egymást,no para. :)
2013. júl. 3. 11:09
 15/22 anonim ***** válasza:
örülök hogy nektek nem volt még rossz tapasztalatotok ezzel kapcsolatban. én azért vallom ezt a nézetet hogy nem kell fiúbarát mert a kapcsolatom végét jelentette az a "barát"...
2013. júl. 3. 11:11
 16/22 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat! :)

Utolsó, mint írtam engem sem tilt a barátaimtól, amikor már nekem van valami probllmám akkor megoldjuk együtt.

2013. júl. 3. 11:12
 17/22 A kérdező kommentje:

#15-s sajnálom :/

Sajnos igaz, hogy vannak ilyenek, ezt nem is vitattam soha.

2013. júl. 3. 11:13
 18/22 anonim ***** válasza:
100%

Nem vagyok se a gyereke, se a kutyája, se a tulajdona a barátomnak, nem fog senkitől eltiltani. :DD Szerencsére nem is akar. Van pl egy barátom akivel együtt kevertük a pisikását, 15 éve ismerem kb. és mindig nagyon jóban voltunk, de valahogy sose akartunk egymástól semmit. Neki is voltak barátnői, nekem is van barátom. Viszont a srác olyan mintha a tesóm lenne, szakítsak meg vele minden kapcsolatot, csak mert van párom? :D Hát biztos nem mennék bele. Imádom őt is, persze csak barátilag, nem "dobnám ki".

Meg hát, abba ne szóljon bele a pasim, hogy kikkel haverkodok.. Azt még megérteném, ha féltékenykedik és nem tetszik neki, igyekszem semmi okot nem adni erre, pl. soha nem maradok kettesben a másik sráccal, nem vagyok vele állandóan, csak néha talizunk, meg néha dumálunk neten, nem vagyok vele összenőve. Így nem is zavarja a párom, megérti hogy sok éve ismerem, és nem hagyhatom csak úgy ott a francba :D

2013. júl. 3. 11:33
 19/22 A kérdező kommentje:

utolsó :D veled is egyetértek :)

ennyi. :)

2013. júl. 3. 11:35
 20/22 anonim ***** válasza:
100%

Amúgy, ha meg meg akar csalni a csaj, akkor meg fog csalni a tiltás ellenére is.

Amúgy meg még azért is kiborulnék, mert a barát barátom már akkor a "tesóm" volt, mikor még azt se tudtam, hogy a pasim a világon van. Így ő tudott róla már mikor megismert, így jöttünk össze, furcsa lenne ha egyszercsak "megtiltaná" :D ha tudta már előre, akkor vagy fogadja el, vagy be se próbálkozzon nálam.

2013. júl. 3. 11:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!