Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok, ti tiltanátok a barátnőtöknek, hogy legyenek fiú barátai?
Volt egy kérdés amit tegnap olvastam és eléggé felhúztam magamat, mert egy srác szeretné eltiltani a "jövendőbeli" barátnőjét a fiú barátaitól.
Szerintetek ez normális? Ti eltiltanátok a barátnőtöket a fiú barátaitól?
#10-s értem :)
teljesen normális felfogás szerintem :)
Nekem ezzel állna elő a barátom,hogy eltilt a barátaimtól (mellesleg csak fiú barátaim vannak),úgy b*sznám ki,hogy a lába nem érné a földet!Vagy elfogadja,vagy mehet amerre lát!Mert a bizalom kérdése az egész!Ha én szeretem a párom,nincs az az isten hogy megcsaljam!
A másik barátságban a szex tabu!Ugyan is azzal csak a barátságot mérgezné az ember!Annál meg ezerszer fontosabb a barátság!
Köszönöm a válaszokat! :)
Utolsó, mint írtam engem sem tilt a barátaimtól, amikor már nekem van valami probllmám akkor megoldjuk együtt.
#15-s sajnálom :/
Sajnos igaz, hogy vannak ilyenek, ezt nem is vitattam soha.
Nem vagyok se a gyereke, se a kutyája, se a tulajdona a barátomnak, nem fog senkitől eltiltani. :DD Szerencsére nem is akar. Van pl egy barátom akivel együtt kevertük a pisikását, 15 éve ismerem kb. és mindig nagyon jóban voltunk, de valahogy sose akartunk egymástól semmit. Neki is voltak barátnői, nekem is van barátom. Viszont a srác olyan mintha a tesóm lenne, szakítsak meg vele minden kapcsolatot, csak mert van párom? :D Hát biztos nem mennék bele. Imádom őt is, persze csak barátilag, nem "dobnám ki".
Meg hát, abba ne szóljon bele a pasim, hogy kikkel haverkodok.. Azt még megérteném, ha féltékenykedik és nem tetszik neki, igyekszem semmi okot nem adni erre, pl. soha nem maradok kettesben a másik sráccal, nem vagyok vele állandóan, csak néha talizunk, meg néha dumálunk neten, nem vagyok vele összenőve. Így nem is zavarja a párom, megérti hogy sok éve ismerem, és nem hagyhatom csak úgy ott a francba :D
utolsó :D veled is egyetértek :)
ennyi. :)
Amúgy, ha meg meg akar csalni a csaj, akkor meg fog csalni a tiltás ellenére is.
Amúgy meg még azért is kiborulnék, mert a barát barátom már akkor a "tesóm" volt, mikor még azt se tudtam, hogy a pasim a világon van. Így ő tudott róla már mikor megismert, így jöttünk össze, furcsa lenne ha egyszercsak "megtiltaná" :D ha tudta már előre, akkor vagy fogadja el, vagy be se próbálkozzon nálam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!