Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan mondjam el neki, hogy változtasson a külsején? (többi lent)
Figyelt kérdés
A barátom (17) nem valami helyes. Engem ez nem is zavar, hiszen szeretem, és amúgy se a külső a fontos, inkább azzal van a gond, hogy igénytelen. Van, hogy napokig nem fürdik, meg ugyanazt a ruhát veszi fel egymást követő napokon. Félek erről beszélni vele, mert mi van ha azt mondja, "Ha szeretnél, nem várnád, el, hogy megváltozzak." és félek, hogy elhagy. Külsejéről még annyit, hogy mikor először csókolóztunk, és elmondtam barátnőmnek, egy hangos "ffújjj"-jal fogta magát felállt mellőlem, és bezárkózott a spájzba, úgy kellet kirángatni.(:D)Meg nagyon szőrös.. még az osztálytársai is yetinek csúfolják.. Na mindegy szóval az a lényeg, hogy a külseje nem valami vonzó, de egyébként így is szeretem, csak kicsit... hát.. zavar, úgyhogy meg szeretném vele beszélni, csak nem tudom hogyan.:)2013. júl. 3. 10:29
11/17 A kérdező kommentje:
Hát ugye messze lakik, és múltkor mikor jött, akkor pl. testszaga volt, ő mondta, hogy jó illatom van, de kicsit cikinek éreztem, hogy nem tudtam elmondani ugyanezt.:s Meg az nem tudom, hogy normális-e, hogy van egy alsója, amit általában otthon hord, de napokig csak azt, és van amikor máshova is felveszi. Persze mikor itt aludt, fürdött, de mikor hazament 2-3 napig nem is fürdött, és ezt röhögve jelentette be, mintha vicces lenne, én meg nem mertem szólni..:s
2013. júl. 3. 10:59
12/17 anonim válasza:
Ha neked nem tetszik mond meg, nem tudom mi ebben olyan nehéz. Gondolom melegben jött és leizzadt, aztán nálatok lefürdött. Utána, mivel gondolom otthon van nem fürdött le. Nem ő az egyetlen, nem olyan vészes, sok férfi ilyen. Próbálj vissza reagálni valahogy. Mondjuk. Pasi:"tök jó már napok óta nem fürödtem" te:"én igen, szerintem fontos azért hogy tiszta legyek" vagy "ezzel nem vágnék fel :P" valami ilyesmi. Ha viszont nagyon rájátszik erre a dologra akkor lehet komolyabban fellépni, mondjuk izzadtan megy el, piszkos ruhába stb. Egy kapcsolat lényege, hogy beszéljetek, meg kell ezt is beszélni, mert ha téged zavar, és így marad minden, nem sok jövője lesz. De azt meg kell értened, hogy férfiként ez nem akkora dolog. Vannak alap higiéniai szabályok, de most ha otthon van, és most még meleg sincs, akkor miért baj ha nem megy el lefürödni. Egy jól takarított tiszta lakásban mit kaphat el? A szappan túlzott használata amúgy is káros a bőr természetes védelmének.
13/17 anonim válasza:
amúgy én férfiként szeretem áztatni a tököm :DD
14/17 A kérdező kommentje:
basszus. :'DDD ettől bekönnyeztem..:DD amúgy majd ha otthon lesz, akkor meg beszélem vele:D köszi a válaszokat, sokat segítettetek!:) utsónak: áztasd csak!:D
2013. júl. 3. 11:17
15/17 anonim válasza:
Fú én azt hittem nőről van szó... Nagyot nevettem amikor mégegyszer elolvastam :)
16/17 A kérdező kommentje:
"Meg nagyon szőrös.. még az osztálytársai is yetinek csúfolják.." Hát ha ezt úgy olvasod, mintha nőről lenne szó, akkor tényleg elég necces a dolog :DD
2013. júl. 3. 11:30
17/17 A kérdező kommentje:
régi kérdésem, btw, szakítottunk. megmondtam neki mi bajom, és ő ezt mondta: "akkor szakítani akarsz vagy mi?" lehet női logika, de tök úgy mondta mint aki nem ismer. ezen kicsit berágtam, de nem mondtam semmit, aztán végülis össze is sikerült vesznünk, tehát tényleg vége.:D
2014. máj. 25. 15:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!