Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Változtasson a partnerem, vagy én törődjek bele a kapcsolatunkba?
Mennyi ideje vagytok együtt és hány évesek vagytok?
A beszélgetés jó ötlet, de ne követelőző jelege legyen. Te vagy az első barátja, tehát neked kell segítened abban, hogy megnyíljon. Egyébként idővel biztos sokkal nyitottabban fog hozzáállni a dolgokhoz, már ha érzi rajtad hogy minden figyelmeddel rá koncentrálsz és nem mindegy neked hogy elmondja-e mi bántja.
az nem elég ha azt mondod neki hogy több szeretetre vágysz mert ez nem cukorka amit még egy marékkal tudna neked adni. Pontosan meg kellene fogalmaznod hogy milyen módon szeretnéd a szeretetet kapni, pl több ölelés, összebújás, gyertyás meghittség, együtt filmezés, stb. Ha konkrétan megmondod mit szeretnél sokkal könnyebben reagál majd rá, mert nem érzi úgy hogy határtalanok és teljesíthetetlenek a kéréseid, hiszen azok egyszerű hétköznapi dolgokban nyilvánulnak meg. Hajrá :)
Először is igen, megmondhatod neki hogy ez zavar.
Másodszor igen, bele kell törődnöd, nem szabad erőltetned hogy változzon meg. Elvileg azért vagyunk a párunkkal mert elfogadjuk olyannak amilyen, ha pedig ez nem megy akkor mi magunk változtatunk (szakítunk) de nem őt szekáljuk azzal, ami nekünk nem tetszik....
Legyél türelmes vele, neked kell bevezetned a dolgokba, valószínűleg még zavarban érzi magát, próbálj az ő fejével gondolkodni.
Először én is így viselkedtem, de aztán szép lassan egyre inkább megnyíltam a barátomnak. lehet hogy kemény dió lesz ilyen szempontból, az sem kizárt, hogy alapból nagyon bizalmatlan az emberekkel, rajtad múlik igazából, hogy meddig tolerálod ezt.
Ha úgy érzed, ez az igazi énje és nem tetszik, akkor nem passzoltok. De ha még ki lehet ebből hozni valamit, akkor nem kell mindjárt dobni.
Ui.: Hol tanultál meg írni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!