Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Tudtok olyanról, hogy egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tudtok olyanról, hogy egy fiú/lánynak egyszerre több párja volt?

Figyelt kérdés
Itt most arra gondolok, hogy nem dugócimborák hanem tudtak egymásról és együtt jártak akárhányan is alkottak egy "párt". Közös program, stb.

2013. júl. 2. 23:41
 1/3 anonim ***** válasza:
Nekem egyszer volt két barátnőm egy időben kb. két hétig, de nem tudtak egymásról.
2013. júl. 2. 23:43
 2/3 anonim ***** válasza:
Hallottam ilyen "fény közösség"-ről. Mondjuk abban a pasi hozta haza a nőciket, tehát inkább volt hárem, mint rendes közösség, legalábbis innen nézve.
2013. júl. 2. 23:44
 3/3 anonim ***** válasza:

Én mindig ilyenben akartam lenni, de nem sikerült még a beteljesülés, valahol megbukott a dolog.

egyszer volt egy kedvesem, mellette egy jóbarátom, akivel össze akartam jönni, de hivatalosan barátság és flört volt, ezt talán nevezhetjük párhuzamos publikus kapcsolatnak.

És idén jártam valakivel, akinek elvileg ilyen kapcsolata volt és a másik nőjének is mégegy.

Nyitottam én is itt ebben a témában topicokat.

2013. nov. 20. 21:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!