Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ez a mai világban nem ciki?!

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez a mai világban nem ciki?!

Figyelt kérdés

[link]

A gyereknek 2x vékonyabb a keze, mint a csajnak...

Ha nekem ilyen vékony kezem lenne, fel se merném tenni...

És ez a mellékelt csicska viselkedés is...

2013. júl. 2. 22:47
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
ez egy pálcika ember
2013. júl. 2. 22:53
 12/27 A kérdező kommentje:

Na épp ezaz.

Se erős,

Se okos.

Ismerem.

És mutatok is róla videót, hogy milyen kis pocs.

http://www.youtube.com/watch?v=rTGVnUByi_k

2013. júl. 2. 22:54
 13/27 anonim ***** válasza:

" De mi lesz, ha ilyen genetikailag hulladékoké lesz a jövő?"

Ezt ne vedd támadásnak!

De addigra már te nem fogsz élni,szóval inkább ne törődj vele

2013. júl. 2. 22:54
 14/27 anonim ***** válasza:

Te jó isten.Már bocs hogy ilyet mondok de gusztustalan ez a gyerek.Én elbújnék szégyenemben ha így néznék ki...

ez gondolom semmit nem dolgozik csak Ájfon gép,azon belül fb és askfm,nagyjából ezt tudom elképzelni a gyerekről,még egy árva téglát se emelt fel ez életében

de hát ez 2013 kéremszépen

2013. júl. 2. 22:56
 15/27 anonim ***** válasza:
100%
Most tényleg egy gyereket fikáztok itt ezerrel? Így ti sem vagytok különbek...
2013. júl. 2. 22:59
 16/27 A kérdező kommentje:

1 évvel fiatalabb nálam,

s már ÉN szégyellem magam

miatta, mert az én korosztályomba tartozik.

Bár csak lenne az az élet most, mint kb. 15 évvel ezelőtt..

Nagy sz.r lett ez az ország, meg a sok r!banc anyuka, aki leszarta a gyerekének a nevelését... az én anyám sem nevelt nagyon, testvéreim foglalkoztak inkább velem, magamtól indultam el azon az úton is, hogy én informatikával szeretnék foglalkozni. És pont az ilyen gyerekek miatt hiszik azt, hogy én is ugyanez a fajta kis ny0morék vagyok.

2013. júl. 2. 23:03
 17/27 A kérdező kommentje:

A szemébe is megmondtam nem is egyszer.

Közvélemény kutatás.

2013. júl. 2. 23:04
 18/27 anonim ***** válasza:
Szerintem a képen látható kisgyerek max 13.
2013. júl. 2. 23:06
 19/27 anonim ***** válasza:

Már nem azért de elég g*cik vagytok itt páran, kérjétek el anyátoktól a gyerekkori fotóitokat, és nézd meg a karodat, 13-14 évesen nekem is ilyen volt igen, és még kb minden hasonló kis kamasznak aki nem túlsúlyos mondjuk

Az is elég szégyen egyesekre nézve, hogy néhányatoknak csak Tito ortiz alkata az etalon mert addig láttok el, aki már vékonyabb azt elhordjátok mindenfélének közbe meg nem is tudod milyen belülről

Kérdező te meg ha akkora vagány vagy, ne itt kérdezgessél más kárára ilyeneket mert emiatt ráfogsz b*szni egyszer, tudom gép mögül könnyen beszél mindenki, de a való életben hallgattok

24/F

2013. júl. 2. 23:07
 20/27 A kérdező kommentje:
Nem baj, a magamfajtából, akinek elege van az ilyen kis nyomorultakból lesz a "zárkózott gyerek" (aki nem köpködi az öregeket, meg a hajléktalanok szájába a követ). Aztán már magának a gyereknek is bebeszélik, hogy "zárkózott", ezáltal valamilyen szinten be is csavarodik a sok sz.rtól, és ide irogálja a kérdéseit, miközben elfelejti azt, aminek a tudatában volt; ezt csak elhitetik vele.
2013. júl. 2. 23:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!