Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez a mai világban nem ciki?!
Figyelt kérdés
A gyereknek 2x vékonyabb a keze, mint a csajnak...
Ha nekem ilyen vékony kezem lenne, fel se merném tenni...
És ez a mellékelt csicska viselkedés is...
2013. júl. 2. 22:47
1/27 anonim válasza:
Sajnálatos módon ez a divat. Véleményem szerint is ciki ,de kit érdekel.
5/27 anonim válasza:
Tényleg nagyon kisfiú még, kinőheti. De ha nem fogja, hát szíve joga így kinézni...
6/27 A kérdező kommentje:
Kisgyerek?
Szerintem életében nem cipelt még semmi nehezet. :D
2013. júl. 2. 22:50
7/27 anonim válasza:
Tanuld meg fiam, a mai világban semmi se ciki. tolerancia korszak van.De én nem teszem.Engem csak szimplán nem érdekel más népek mássága,mint ennek a vékonysága sem.
Arra nem is gondoltál, hogy beteg, vagy ilyesmi?
Vagy hogy nem mindenkinek a legkevésbé használt izma az agya?
8/27 A kérdező kommentje:
Ebben igazatok van, és abban is igaza van néhány válaszolónak, hogy nem az én dolgom, és törődjek a saját életemmel... De mi lesz, ha ilyen genetikailag hulladékoké lesz a jövő?
2013. júl. 2. 22:51
9/27 anonim válasza:
jessszus... Sajna, ma már ez divat, és menő. De méééééé'?
10/27 anonim válasza:
Hát figyelj én emo vagyok (nem vagyok bu,,i mielőtt a sok tudatlan ember ezzel b..szo.gatna) és amit tudok ezekről annyi hogy nagyra tartják magukat és azt hiszik hogy mindenkinél jobbak mert ők páwák meg a swag stílust képviselik. De azt hogy miért osztják meg a világgal ezeket a képeket azt tőlük kérdezd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!