Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek milyen a tökéletes első csók? Nektek milyen volt az első?
Romantikusan szérkúrelnék most valakit.
Ami a csókot illeti, pardon: érzéki, lassú, szenvedélyes, nem túl nyálas.
Már az oviban is kipróbáltuk kíváncsiságból de ezt nem számolom bele.:D
Az első igazi egy spanyol tengerparton történt, és mondhatni tökéletes volt. Elég fiatal voltam, de tökéletesen emlékszem rá, és életem egyik legszebb emléke.
Egymás után kettő is volt,
mindkettő egy undorító büdös szájú (ízű és szagó) lánnyal.
Undorító b*meg. :(
^^^
Hamarabb csókoltam volna meg egy szép részeg csajt,aki egy percel előtte hányt és a nyelvemmel tologattam volna a szájában a répadarabkákat mint ezt!
a legelső csókom: az első barátom, rögtön az első nap, minden izéség nélkül lekapott... :P iszonyatosan nyálas, nagyon rossz érzés volt.
jelenlegi legelső csók: a mostani barátommal kergetőztünk télen egy játszótére, és hógolyóztunk, aztán egyszer csak a karjaiban voltam és bumm! Finom volt, puha, olyan, amilyennek kellett volna a legelsőnek lennie. :) Ráadásul egy tapasztalatlan fiú volt akkor még, és mégis ez esett a legjobban. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!