Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek elmondjam egy idegennek, hogy megcsalják?
Ismerős mesélte facebookon, hogy szeretői kapcsolatban van egy pasival. Gondoltam, hogy ez egy mocskos dolog, így jobb lenne tudni mindent a csajnak, ha már a pasi nem akarja elmondani, ez így korrekt.
Jó lehet nekem, ehhez semmi közöm, de én szeretek ilyen igazság bajnoka lenni, meg hát jó érzés kicsit szart kavarni is :P Nagy szemétség lenne? Vagy csak segítenék a lánynak, hogy tisztán lásson.
bocs, de ez nem az,
nem hiszem ez a Te dolgod lenne, sőt semmiközöd hozzá
amúgy azt is jó lenne megtanulnád, mint a rossz hírt hozót utálják és haragszanak rá
persze legszebb öröm a káröröm, de akkor nem vagy jó ember, ha szeretsz másoknak rosszat okozni így, szóval ezzel TE senkinek nem teszel jót, tévedésben vagy N
5-ös
Én csak a lánynak akarok segíteni, hogy felnyissam a szemét. Jobb az hogy végig átveri valaki?? és lehet soha nem derül ki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!