Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Tul fiatalnak nézek ki mikor...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tul fiatalnak nézek ki mikor változok?

Figyelt kérdés
15/f de vagy két évvel fiatalabnak nézek ki és emiatt nem tudok csajozni am 169 cm vagyok mikor nézek majd ki idősebnek?

2013. júl. 2. 19:13
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
22 vagyok legutóbb 16nak néztek, lány vagyok és van egy velem egyidős barátom akinek szintén szeretik elkérni a személyiét, úgyhogy engem nem zavar, csak a biztonságiaknak kell előre tisztázni mindig, hogy felnőttként kezeljenek. am, ha 15 vagy akkor még növésben vagy, amiatt nem kell kifejezetten aggódnod, főleg, ha ahogy kivettem testalkatra is van még fejlődnöd, de járj el valamit sportolni mert az izomzatod alapja most alakul ki, ha 19 felett kezded el nehezebb lesz építeni, kevesebb ideig lesz hatása egy kondizásnak.. és nekem mindig azt mondják, hogy 30 után lesz pöpet :)
2013. júl. 3. 03:20
 12/12 A kérdező kommentje:
Kondizni kondizok
2013. júl. 3. 06:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!