Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg a nőknek az érzelmes nőies pasik kellenének inkább?
Én elég férfias határozott erős pasinak tartom magam, azt szokták rám mondani, hogy "típikus pasi" vagyok :)
Barátom tökre az ellentétem, érzelmes, kedves lágy pasi, szexnél is nem adja olyan könnyen magát, érzelem nélkül képtelen szexelni stb, komolyan mondom, sokszor azt hiszem hogy csaj, teljesen úgy gondolkodik.
Én valamiért nem vagyok olyan sikeres a nőknél, viszont haverom, tökre sikeres, mindig volt valakije, nagyon hosszú kapcsolatai voltak
11-es
Én meg a szexi vékony, nőies, nagy mellű, csak nekem legyen rossz kislány, türelmes, kedves, önzetlen, sose hagyjon el nőkre szavazok :D
11.
Nyilván mindenkinek ilyen típus jön be csak hát nem mindenki ilyen pasi :D
13. Nem baj, a lényeg, hogy az enyém ilyen. :D
Tudom, hogy a kérdésben két kicsit szélsőségesebb típus szerepelt, ha mondhatom így, de én egyiket sem hiszem, hogy választottam volna. Nekem fontos, hogy a párom határozott legyen és férfias, a lányos pasik alapból felejtősek. De mivel én alapból érzelmes típus vagyok, úgy sem tudnék valakivel élni hosszabb távon, hogy nem kedves velem, hogy érzelmileg nem kapok tőle semmit, vagy csak nagyon keveset.
Egyébként azt gondolom, hogy talán a fiatalabbaknál az első típus, a kicsit idősebbeknél (30 körül) inkább a második lehet a népszerűbb, de az alapján, amit írtál, lehet, tévedek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!