Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Volt már smucig pasival dolgotok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt már smucig pasival dolgotok?

Figyelt kérdés
2013. júl. 2. 11:12
 1/9 anonim ***** válasza:
Igen, de csak rövid ideig. Lapát!
2013. júl. 2. 11:15
 2/9 anonim ***** válasza:
44%
Ja. Volt. Sétáltunk és egy Porsche szalonban megtetszett egy kocsi. A sóher meg nem vette meg nekem. Valami olyanról motyogott, hogy dolgozzak meg ilyenek. Azt se tudom mi az...
2013. júl. 2. 11:15
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
volt ám.. az exem.. bár ő nem keresett sokat, de végül már egy kv-ra is majdnem h sajnálta a pénzt a városban.. bulizni?? ááá.. eleinte még eljárkáltunk, de aztán már azt se, mondván, h "alkoholt inni meg zenét hallgatni itthon is lehet".... ehh.. ja, ahogy szakítottunk, húzott a diszkóba a haverokkal..
2013. júl. 2. 11:16
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
óh, hogyne, aztán repült is a fenébe! mindent nekem kellett kifizetnem. ha felesbe rendeltünk valamit, mindig utólag mondta, hogy másnap megadja. nos, azóta 1 év telt el. és két utcányira lakik tőlem. de bulira, piára, csajozásra, stb-re van pénze, meg alattam is anno. az ilyeneket azonnal ki kell dobni. idióta kis gigolok!
2013. júl. 2. 11:16
 5/9 anonim ***** válasza:
Ha valaki pénzhiány miatt nem kénytelen "smucig" lenni - ergo nem azért mert sajnálja a zsetont, hanem mert NINCS MIBŐL költeni - és mondjuk ezért sunnyog ha költekezésről van szó - az is "smucignak" minősül...?
2013. júl. 2. 11:29
 6/9 anonim ***** válasza:
Ház, ha sunnyog, az már gyanús... ha tényleg nincs pénze, akkor az lehet nem baj, de akkor is mondjuk a normális az lenne, hogy amint lesz neki visszaadja, vagy viszonozza, vagy valami. Ha így gondolja, akkor oké, nekem sincs mindig sok pénzem...
2013. júl. 2. 11:35
 7/9 anonim ***** válasza:
Ja, hát nyílván visszaadja nem arról van szó, hogy elkéri aztán sose adja vissza... Hanem inkább meghív magához és ő maga süt mirelit rántott csirkét meg ilyenek, mert jobban megéri neki mint elmenni Mr.Rottenbachsteinburg Samuék éttermébe ahol a legolcsóbb menü is 2000 Ft. És ha oda mennénk akkor tuti éheznem kellene hónap végén. Szóval inkább főznék én... Az is van olyan finom ráadásul akkor még pont kijövök hóvégéig.
2013. júl. 2. 11:38
 8/9 anonim ***** válasza:
na, nekem meg sose adta meg. és nem egy ilyennel találkoztam. de sörre, vodkára, ex csajokra, bulira volt pénze. nem arról van szó, hogy éppen nincsen neki, akkor ne is menjen bele olyan költekezésbe ahol a csaj fizet, mert utólag a pasi fogja bánni szakításkor. meg akkor ne is csajozzon, ha nincs pénz. de érdekes módon, ha buli van, akkor akad egy-két 10.ezres rögtön.
2013. júl. 2. 12:21
 9/9 anonim ***** válasza:

Én bulizni se szoktam nincs miből. Komolyan remélem hogy van olyan csaj akinél nem beugró egy "vacsorázgatás" meg "Mozizgatás" valami jó drága helyen... Hanem elég valamiféle túrázás vagy mit tudom én, hozok kaját vagy jöjjön fel hozzám negyedárból kihozom ugyanazt a kaját és még csak hitelbe se kell vernem magam.

Ha az ember alig keres 80 ezret akkor ez a sorsa. Vagy várok még 2 évet addig összespórolgatok 200 ezret és akkor utána lehet kajálgatni...

2013. júl. 2. 12:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!