Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, volt már bunkó pasitok? Miket mondott nektek?
Figyelt kérdés
Mitől bunkó egy bunkó?
Miket mond, hogy viselkedik?
2009. okt. 15. 20:09
21/23 A kérdező kommentje:
18:29 :D
Érdekes történet... miért te fizetted a buszjegyét?!?
2010. jan. 16. 18:35
23/23 anonim 

válasza:

az előző barátom állandóan harapdált. nem durván, de akkor sem volt mindig kedvem hozzá és ezt egyik alkalommal meg is mondtam neki normálisan, ettől függetlenül harapdált tovább és akkor már kicsit elkezdtem "hisztizni" (de még ez is a normalitás határain belül volt), és erre elkezdi, hogy én mindig csak vinnyogok. mondom persze mert te meg mindig baszogatsz. erre ő: "BASZogatlak? hát majd ha tényleg BASZogatni foglak, akkor majd lesz okod nyögni meg vinnyogni, addig nem"
-.-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!