Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok, volt már bunkó pasitok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, volt már bunkó pasitok? Miket mondott nektek?

Figyelt kérdés

Mitől bunkó egy bunkó?

Miket mond, hogy viselkedik?

2009. okt. 15. 20:09
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
100%
egyszer a pasimnál elolvastam egy smst, épp akkor jött, és vártam is nővérem üzijét..és akkor aztmondta hogyha smsezgetni akarok akkor takarodjak haza :D
2009. okt. 15. 20:15
 2/23 anonim ***** válasza:
100%

regényt tudnék írni az első pasim bunkóságairól:D:D

ottalváshoz készülődtem: vigyek ágyneműt?

erre elkezdi: a lepedődet, aminek a középen van egy nagy vörös vérfolt

2009. okt. 15. 20:22
 3/23 anonim ***** válasza:

Volt... 1 hónapig bírtam elviselni, utána szép nagy veszekedés alkalmával elhúztam tőle a p*csába..

Neki mindent lehetett, simán lehülyézett engem, de én meg se szólalhattam

Folyton kritizált, hogy milyen csúnya vagyok, és hogy mekkora araszt (nem tudom, miért?!)...

2009. okt. 15. 20:25
 4/23 anonim ***** válasza:

20:25 vagyok

*paraszt

2009. okt. 15. 20:25
 5/23 anonim ***** válasza:

hja: ilyent beszólt pl (miután az utcán utánamfütyültek)

'Távolról jól nézel ki'

Erre én: mért? közelről nem:

Ő: őőőő... de csak távolról télleg szép vagy...

BAZZ!

2009. okt. 15. 21:29
 6/23 anonim ***** válasza:
Szia! Hajajj,de még miket! Rendesen alázott,csak arra vagyok jó,h.megdugjon,másra nem,érs közben leribancozott! Teszem hozzá,nőgyűlölő....,aztán utána már nem,az elején próbálozott,h.hogy lehet egyesekkel beszélni! Jó nekem se tetszett....,na mind1! Sajna ezt mástól is megkaptam...
2009. okt. 15. 23:24
 7/23 anonim ***** válasza:
És ezek után jobban ragaszkodtatok hozzájuk?
2010. jan. 16. 16:05
 8/23 anonim ***** válasza:
barátomnak volt anno kedvenc jelzőse rám hogy "csöves" asszem ez elég bunkónak számít, hál istennek már leállt róla -_-'
2010. jan. 16. 16:06
 9/23 anonim ***** válasza:

msn-eztem még régebben az akkori barátommal és valamiért nem engedte az msn hogy kijelentkezzek. megírtam ezt neki, erre elkezdi: "persze hogy nem mert nő vagy és IQ-ra lép ki"

>.>

2010. jan. 16. 16:13
 10/23 anonim ***** válasza:
énis regényt tudnék írni a volt barátom bunkóságairól. ilyenek h "mert nő vagy" ezrével volt, de pl amit nagyon utáltam még amikor mutogatta nekem a csajokat az utcán h miért nem akarok úgy öltözni, mint ők, meg de jól néz ki, én miért nem nézek ki úgy.. a srác rocker volt és azt akarta legyek én is az, de nekem nem jött be. egyszer ilyet is szólt h "jobb lett volna ha rockercsajjal jövök össze" az sem esett túl jól
2010. jan. 16. 16:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!